Irisha rupe tăcerea în legătură cu Culiță Sterp: ”Stătea la foc și plângea de rupea!”

Publicat: 13/05/2021 | 20:13

Irisha a fost eliminate de la Survivor Românie și a povestit, la o emisiune tv, despre experiența din Republica Dominicană. A vorbit și despre presupusa relație cu Culiță Sterp, după ce au apărut zvonuri că ar fi fost o idilă între ei.

Irisha a pus capăt zvonurilor: nu a existat nicio legătură mai apropiată între ea și Culiță Sterp! „S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale. Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta. S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță. Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi. (CITEȘTE ȘI: ELIMINAREA IRISHEI DE LA SURVIVOR ROMÂNIA A STÂRNIT REVOLTĂ PRINTRE FANII EMISIUNII. PRODUCȚIA ESTE ACUZATĂ DE MĂSLUIREA VOTURILOR. „E FAKE SIGUR, M-AM CONVINS ACUM”)

Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea. Îți dai seama cum e să stai în mediul ăla, iar acasă soția ta stă să nască. E mult prea mult, e foarte sensibilă situația asta”, a dezvăluit Irisha.

Irisha rupe tăcerea în legătură cu Culiță Sterp: ”Mi-a povestit despre iubita lui!”

Avea să vorbească despre eliminare, injunstă după părerea ei. „Și Sebi și Zanni spuneau la început că niciodată nu vor vota social. A fost spus de către ei. Prima dată când am fost nominalizată, nu mai aveam imunitate nici eu, nici Raluca. Raluca avea două puncte în plus față de mine. Eu mă axam apoi pe puncte. Unde e coloana vertebrală? A treia săptămână a votat-o pe Elena, iar după au început problemele. De acolo s-a pierdut. (NU RATA: CU CINE AR FI VRUT JADOR SĂ SE CUPLEZE, LA SURVIVOR ROMÂNIA: „ÎI PLĂCEA DE MINE, PÂNĂ SĂ INTERVINĂ ALȚII”)

Au fost niște gesturi, băieții chiar făceau glume picante, pe care eu nu le gustam. Ulterior spuneau că sunt glume, dar eu nu puteam să le gust. Eu vă spun direct, eu sunt cu dreptatea și cu oamenii. Sebastian și Zanni făceau. Nu, cu Raluca nu. Dacă mă întrebi de ce, o să îți spun. După câteva săptămâni eu am avansat din punct de vedere sportiv, ea tot ce câștigam la recompensă, împărțea cu băieții. La foamea care e acolo, dacă îți dă cineva o mână de orez ești rege. Eu nu le dădeam”, a mai povestit fosta concurentă de la Survivor România.

Sursa foto: Instagram