Irisha, declarații surprinzătoare după părăsirea competiției Survivor România! De ce a fost eliminată? „Pe cineva deranja prezența mea”

Publicat: 13/05/2021 | 17:51

Proaspăt întoarsă din Republica Dominicană, Irisha a făcut câteva dezvăluiri din tabăra Faimoșilor. Fosta concurentă susține că eliminarea ei a fost incorectă și a fost victima strategiilor colegilor de echipă.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Irisha a dezvăluit tot și a mărturisită că i se pare că eliminarea ei a fost incorectă. Aceasta susține că Faimoșii au declarat că vor vota din punct de vedere sportiv și nu au făcut-o. Faimoasa spune că aducea mai multe puncte echipei decât restul fetelor și parcursul ei pe traseu a fost foarte bun.

Mai mult, după eliminarea Irishei mulți dintre internauți au fost revoltați și au făcut o paralelă între eliminarea acesteia și ce a Anei Porgras, acuzând din nou producătorii emisiunii de măsluirea voturilor. Ideea a fost menționată și de Irisha, care a spus că a primit numeroase mesaje de susținere de la oameni care au votat-o. (CITEȘTE ȘI: ELIMINAREA IRISHEI DE LA SURVIVOR ROMÂNIA A STÂRNIT REVOLTĂ PRINTRE FANII EMISIUNII. PRODUCȚIA ESTE ACUZATĂ DE MĂSLUIREA VOTURILOR. „E FAKE SIGUR, M-AM CONVINS ACUM.”)

„Consider că acolo s-a lucrat prin oameni. Pe cineva deranja prezența mea acolo. A profitat de moment. După miile de mesaje pe care le primesc, toată lumea e șocată după ce am ieșit. Nu mă așteptam, mai voiam să stau. Eu nu am prins-o pe Ana în competiție, dar situațiile sunt similare. Îmi doream să stau, să mai intru pe trasee, începea să îmi placă. Din punct de vedere sportiv nu meritam să plec. Inițial, ei au zis că vor vota sportiv”, a declarat Irisha, în cadrul emisiunii Teo Show.

Irisha, dezvăluiri din tabăra Faimoșilor

Mai mult, Irisha a mărturisit că atitudine celorlalți față de ea s-a schimbat pe parcursul jocului. Dacă la început era apreciată, ulterior a fost ignorată. Faimoasa a spus că există un grup foarte unit din care ea, Elena Marin și Culiță Sterp nu făceau parte. Iar după contradicțiile dintre Zanni și Culiță atitudinea celorlalți față de ea s-a schimbat. (VEZI ȘI: ZANNI, „PUS LA PUNCT” DE O FAIMOASĂ, LA SURVIVOR. GESTUL SURPRIZĂ AL IRISHEI, ÎNAINTE SĂ PĂRĂSEASCĂ COMPETIȚIA: „LE-AM ZIS BĂIEȚILOR CĂ…”)

„În momentul în care m-am dus în competiție m-am înțeles bine cu toată lumea. Ulterior a apărut o problemă între Zanni și Culiță. Nu știu de ce. Ulterior, unul câte unul am fost excluși din acel grup. Nu ne permitea nimeni să intrăm, încercam să ne dăm cu părerea. Ei se comportau ca veteranii de război. Nu e greșit să ai un vis, dar armele cu care lupți trebuie să fie umane. Am fost jignită, făcută proastă, că nu îmi funcționează piulițele, ei spuneau că astea sunt glumițele lor”, a mai spus Irisha.

 

Sursa foto: captură Kanal D