Irinel Columbeanu, momentul adevărului! A cumpărat-o sau nu pe Monica? „Să nu uităm că ea … „

Publicat: 27/04/2021 | 08:48

15 ani au trecut de la momentul în care presa vuia că Irinel Columbeanu ar fi cumpărat-o pe Monica de la proxeneți. Afaceristul nu a vrut să ofere niciodată detalii despre acest subiect, dar acum a venit momentul adevărului. Cum s-a întâlnit, de fapt, Irinel Columbeanu cu tânăra care avea să-l facă tătic? A scos acesta bani grei din buzunar pentru a o salva pe Monica Gabor? Sunt întrebări care au fost puse de-a lungul anilor, dar abia acum își află răspunsul. 

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre unul dintre cele mai comentate episoade din viața lui. Încă de la începutul relației cu Monica Gabor, afaceristului i s-au pus întrebări referitoare la modul în care a cunoscut-o pe tânăra băcăuancă. Zvonurile potrivit cărora Monica era în mâinile unor proxeneți cunoscuți din Bacău, iar pentru a o salva a fost nevoit să scoată câteva mii de euro au fost la ordinea zilei. Iată că, acum, după 15 ani, Irinel Columbeanu face lumină.

”Nu este adevărat (că a cumpărat-o de la cei care o exploatau, n.r.), nici vorbă… Dacă răspund acum la întrebarea asta, irosesc din suspansul cărții.

Domnul Damaschin (Dinu Damaschin, cel care se lăuda că ar fi avut grijă de Monica atunci când ajunsese să fie disputată de proxeneții din Bacău, n.r.) era un pește prost și… ce să vă spun!…

Ceea ce puțini au văzut este că fenomenul Damaschin, deși cu greu pot să-i spun așa, s-a extins în mai toate orașele țării și uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal. Eu, cel puțin, aflând despre ce e vorba, m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o…”, a povestit Irinel Columbeanu la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

CITEȘTE ȘI IRINEL COLUMBEANU, DEZVĂLUIRI DIN CĂSNICIA CU MONICA GABOR: ”A AVUT TOATE MOTIVELE SĂ DIVORȚEZE DE MINE”

Irinel Columbeanu: „Monica ar trebui să fie recunoscătoare”

” Eu zic că da (ar trebui să fie mai recunoscătoare, n.r.) și cred că este. Nu se pune problema, nu i-am cerut niciodată așa ceva. Nu cred că se măsoară în bani recunoștința, niciodată.

Să nu uităm că ea are grijă de Irina în ziua de azi, ceea ce pentru mine este cea mai mare manifestare a recunoștinței. N-aș fi atât de liniștit dacă n-aș ști că există Monica, care să aibă grijă de Irina”, a explicat Irinel Columbeanu.

VEZI ȘI DE CE A ACCEPTAT DE FAPT IRINEL COLUMBEANU CA FIICA LUI SĂ TRĂIASCĂ ÎN AMERICA, ALĂTURI DE MONICA GABOR

Sursă foto: facebook.com