Irinel Columbeanu, la fundul sacului! Cu ce a înlocuit “zeul” de altădată al cluburilor de noapte șampaniile Armand de Brignac. Ce consumă în prezent

Publicat: 29/04/2021 | 12:41

Irinel Columbeau traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar. Cel care nu cu mult timp în urmă avea Rolls Royce versiune lungă, se deplasează acum cu un Mercedes vechi de 20 de ani. În plus, a ajuns foarte atent cu banii și se mulțumește doar cu strictul necesar.

Pe vremuri, Irinel Columbeanu participa la show-uri unde curgeau râuri de șampanie Armand de Brignac și era înconjurat de mașini de lux, în frunte cu Bentley-ul de 240.000 de euro. Acum, conduce un Mercedes vechi de 20 de două decenii, care, în plus, este și lovit. Pare că s-a obișnuit cu traiul modest.

Potrivit click.ro, Irinel Columbeanu a intrat, zilele trecute, într-un supermarket din Capitală. De acolo, a cumpărat o doză de bere pe care a așezat-o în buzunarul de la geacă, semn că șampaniile pe care în trecut plătea mii de euro sunt o amintire, și câteva plicuțele de cafea, pe care le-a ținut în mână. Apoi s-a urcat în mașina veche și s-a dus acasă.

Irinel Columbeanu a fost multă vreme în top

În 2006, potrivit revistelor de specialitate, Irinel Columbeanu deținea o avere de aproximativ 60 milioane de euro. În 2007, cifra era absolut spectaculoasă – 150 milioane de euro. Numai că în anul 2008 s-a vorbit de ”doar” 40 de milioane de euro, în timp ce în 2009 au fost contabilizate aproximativ 7 milioane de euro.

Iar timpul a trecut, banii din conturile omului de afaceri scăzând dramatic. Firește, Irinel Columbeanu nu a dorit să dea niciodată detalii despre problemele financiare, preferând să fie cât mai discret cu putință însă a fost clar pentru toată lumea că impasul financiar nu putea fi contestat.