Irinel Columbeanu a trecut prin momente de groază la Asia Express: ”Nu putea să respire. A vrut să…”

Publicat: 11/03/2020 | 10:41

Irinel Columbeanu a trecut prin momente de groază la Asia Express. Afaceristul a fost la un pas să ajungă la spital, dar nu a vrut să își îngrijoreze colegii.

Nu este nicio glumă! Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Omul de afaceri a abandonat vila de lux de la Izvorani, iar acum locuiește în chirie, într-un apartament destul de modest. afaceristul a renunțat și la bolizii de lux. Acum, conduce un Opel la mâna a doua.

Ba chiar, decizia de a participa la Asia Express este tot din cauza problemelor financiare pe care le-ar avea afaceristul. În cadrul emisiunii ”Asia Express”, Irinel Columbeanu a fost partenerul echipei Abagiu- Radu timp de două zile și și-a petrecut noaptea cu aceștia. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL IRINEL COLUMBEANU I-A DESCHIS PROCES FOSTEI SOȚII! E VORBA DESPRE…)

Cei trei au reușit să găsească cazare într-o casă socială a primăriei din localitatea unde ajunseseră. Condițiile nu au fost, însă, tocmai bune, iar aceștia au dormit pe unde au apucat. Singurul care a dormit într-un pat a fost Irinel Columbeanu.

Puțini, însă, sunt cei care știu că omul de afaceri a suferit un atac de panică.

”S-a trezit noaptea (n.r. Irinel Columbeanu), nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit,dar nu a vrut să ne trezească pe noi”, a povestit Alex Abagiu.