Irinel Columbeanu a trecut de la un vioi Opel second-hand la un Mercedes vechi de 20 de ani

Publicat: 12/06/2020 | 23:21

În mod vizibil, Irinel Columbeanu nu traversează chiar cea mai bună perioadă. Celebrul om de afaceri, înconjurat până nu demult de mașini una și una, în frunte cu Bentley-ul de 240.000 de euro, conduce acum un Mercedes vechi de 20 de ani. Iar anterior Mercedesului, un pic luat de rugină, businessman-ul rula un Opel second hand. Irinel Columbeanu înfruntă însă cu demnitate situația nu tocmai fericită. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

(CITEȘTE ȘI: CUM A ÎNCERCAT IRINEL COLUMBEANU SĂ SCAPE DE CREDITORI ÎN ULTIMA CLIPĂ)

După pierderile suferite pe mai multe „fronturi”, o femeie frumoasă tot i-a rămas! Este Oana, iubita lui, care nu-l părăsește acum, când nu mai este chiar ”zeul” de altădată. Și pe care Irinel o scoate cu mândrie la plimbare, prin Capitală. A făcut-o și zilele acestea, doar că i-a prezentat un Mercedes cu care te puteai mândri în urmă cu 20 de ani! Achiziție nouă, pentru că, nu cu mult timp în urmă, fostul milionar de la Izvorani își încărca, în portbagajul unui Opel, tot second hand, dar mult mai „vioi”, cumpărăturile de la un hipermarket.

(NU RATA: ÎNAINTE SĂ ABANDONEZE VILA DE LUX DE LA IZVORANI, IRINEL COLUMBEANU A LUAT O DECIZIE RADICALĂ. ARE LEGĂTURĂ CU FIICA LUI)

Irinel Columbeanu a tras la o benzinărie, în drumul spre Cosmopolis, unde locuiește cu chirie
Irinel Columbeanu a tras la o benzinărie, în drumul spre Cosmopolis, unde locuiește cu chirie

Iri și Oana au urcat în ”argintiul” care, din păcate, nu-i ca vinul vechi și către apartamentul din Cosmopolis s-au îndreptat. Apartamentul de două camere închiriat din care la un pas a fost Irinel Columbeanu să fie evacuat, din cauza restanțelor la întreținere. Oana și-a aruncat ochelarii de soare pe ochi și s-a încadrat în dreapta șoferului. Irinel a dat cheie și, după un scurt traseu cu plecare din inima Bucureștiului, a tras la o benzinărie. Oana a rămas în mașină, iar omul de afaceri a explorat puțin marketul benzinăriei, în afară de alimentare. A revenit relativ repede, iar de acolo cei doi s-au dus, lin, către locuința din cartierul rezidențial.

Irinel Columbeanu, probleme la Cosmopolis

Problemele omului de afaceri au început în 2012. Atunci, Irinel Columbeanu nu a mai reușit să achite ratele pentru un credit de 5,5 milioane de euro, contractat în 2007. Banca a încercat să își recupereze prejudiciul în instanță, iar toamna trecută i-a pus sechestru pe vila de la Izvorani. S-a mutat cu chirie într-un apartament cu două camere din complexul Cosmopolis. Bentley-ul, bijuteria din garajul ticsit pe care-l avea, l-a vândut tot la sfârșitul anului trecut. Îl achiziționase, în urmă cu mai bine de 15 ani, cu 240.000 de euro. L-a scos la vânzare cu doar 29.000, pe un site de specialitate.

Oana, iubita lui Irinel Columbeanu, l-a așteptat, liniștită, în mașină

În anul 2006, Irinel Columbeanu deţinea aproximativ 60 de milioane de euro. Cifra a ajuns la 150 de milioane de euro, un an mai târziu, pentru ca, tot după un an, averea să-i scadă la 40 de milioane de euro. Și tot așa…7 milioane. Astăzi, averea-i este crunt ”amputată”, dar viața merge înainte.

Stresul de zi cu zi pare, totuși, că nu l-ar ocoli pe omul de afaceri. A întâmpinat probleme cu chiria și cu întreținerea, pe care nu le-ar mai fi plătit timp de șase luni. Și a fost la un pas să fie evacuat. A cerut o păsuire, iar din imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă, cu Irinel Columbeanu și Oana descinzând la Cosmopolis, înțelegem că, până la urmă, impasul a fost rezolvat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)