Irinel Columbeanu a răspuns la cea mai mare întrebare. Câți bani mai are acum: „S-au dus și ele”

Publicat: 16/12/2020 | 07:58

Irinel Columbeanu a vorbit, de curând, despre viața sa din prezent la capitolul bani. Deși vremurile în care „făcea baie în bani” au apus demult, omul de afaceri se declară mulțumit de ce are.

Ba mai mult, Irinel Columbeanu promite ca va reveni în afaceri, iar atunci când o va face își va da seama toată lumea. „De câți e nevoie ca să trăiesc liniștit, fără problemele dinainte, care s-a dus și ele o dată cu banii, iar disponibilitatea mea de a face bani se va demostra în timp și zi de zi”, a spus Irinel Columbeanu la KanalD.

Ce a zis despre Monica Columbeanu

În cadrul aceleași emisiuni, Irinel Columbeanu și despre relația cu fosta sa soție Monica Gabor, dar și despre viața modestă pe care duce la ora actuală.

„Banii i-au dat niște aripi care pe unii i-au deranjat. Am remarcat schimbarea de comportament, dar nu asta a dus la divorț, ci alte lucruri.

Nu, nu sunt răzbunător, dar consider că trebuie să dai o replică la ceva care îți este prezentat. Dumneavoastră ați prezentat mai multe aspecte, mereu acesta e prea lung (n.red. referitor la faptul că mereu Irinel și-a reciclat cadourile) și multe lucruri pe care le relatați dumneavoastră sunt din gura presei.

Sincer nu știu cât m-a costat căsnicia cu Monica. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost cu mult depășițe de valorea clipelor petrecute împreună și de aceea nu pot trage o linie finală pentru a face un decont.”, a spus fostul milionar