Irina Tănase s-a distrat într-un club în noaptea de Revelion. Cu cine a petrecut logodnica lui Liviu Dragnea

Publicat: 02/01/2020 | 12:47

Irina Tănase s-a distrat într-un club în noaptea de Revelion. Desigur, logodnica lui Liviu Dragnea nu a fost singură, iar petrecerea a fost una pe cinste. Fericită și plină de speranță – așa a pășit în Noul An, 2020, după cum se poate observa în fotografiile pe care chiar ea le-a făcut publice recent.

Citește și: Ce a mâncat Liviu Dragnea în ziua de Crăciun. Masă bogată pentru fostul lider PSD

Irina Tănase s-a distrat într-un club în noaptea de Revelion

Iubita fostului lider PSD a sărbătorit trecerea dintre ani într-un local de lux din București împreună cu câțiva prieteni apropiați. De la petrecerea de fițe, Irina Tănase a făcut publice câteva imagini și părea bucuroasă, chiar dacă nu l-a avut alături pe logodnicul ei, Liviu Dragnea.

Citește și: Pe cine sună în fiecare zi Liviu Dragnea din pușcărie, la aceeași oră

Logodnica lui Liviu Dragnea, impresionată de Angelina Jolie

Cu puțin timp înainte de Revelion, blonda a urcat pe Story-ul de la Instagram un mesaj cu tâlc, preluat dintr-un citat care îi aparține actriței Angelina Jolie. Gândurile așternute în limba engleză se referă la așteptările pentru anul 2020 și se traduce astfel: “Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”.

Citește și: Boala genetică secretă cu care a fost diagnosticată iubita lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a recunoscut tot: “E o problemă rară de sănătate”

În aceeași zi, iubita lui Dragnea a distribuit și un mesaj postat de actrița Billie Lourd care transmite dragostea și compasiunea pentru toți cei “care au pierdut pe cineva drag, de care le e dor și care le lipsește, mai ales în această zi”. Postarea se încheie cu următorul îndemn: “Fiți buni și aveți răbdare!”.

Citește și: Fiica lui Liviu Dragnea și-a chinuit logodnicul înainte de Crăciun! L-a obligat să…

Irina Tănase, declarație de iubire pentru Liviu Dragnea

În urmă cu două luni, Irina Tănase i-a făcut o declarație de iubire logodnicului ei, Liviu Dragnea, în văzul întregii lumi. Tânăra a postat pe contul ei de Instagram o poezie de dragoste, care îi aparține scriitoarei britanice Elizabeth Barrett Browning și pe care i-a dedicat-o soțului ei, poetul Robert Browning.

“Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire./Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate/Atinge al meu suflet când străbate/Spre graţie, spre tot, spre nesfârşire.

Şi te iubesc cu zilnică iubire,/În paşnic fel, în zori, pe scăpătate –/Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate,/Curat, aşa cum fugi de linguşire.

Şi te iubesc cu patimă avută/În vechi dureri şi cu credinţa care/Părea, cu sfinţi copilareşti, pierdută.

Şi te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare,/ Cu viaţa mea! – şi Domnul de-mi ajută/ Te voi iubi în moarte şi mai tare”, așa se traduce poezia scrisă de Elizabeth Barrett Browning și pe care Irina Tănase a distribuit-o pe Instagram, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Liviu Dragnea (57 de ani) este încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamant la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai 2019, la o zi după alegerile europarlamentare.