Irina Tănase, probleme în viața personală?! Ce mesaj a postat iubita lui Liviu Dragnea pe o rețea socială

Publicat: 22/06/2020 | 08:36

În ultima perioadă, au existat zvonuri potrivit cărora legătura dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase nu ar mai fi așa strânsă ca la început. Blondina a refuzat, de fiecare dată, să comenteze subiectul, dar pe rețelele sociale postează, de ceva timp, citate filozofice, iar în ultimul se regăsesc cuvintele ură și durere, care te fac să te gândești că tânăra nu ar fi deloc mulțumită de viața personală pe care o are.

(Citește și: LIVIU DRAGNEA A PLĂNUIT NUNTA CU IRINA)

Liviu Dragnea și Irina Tănase au o relație de aproximativ cinci ani. Aveau în plan să se căsătorească, dar faptul că ex-liderul PSD a fost condamnat la închisoare le-a dat planurile peste cap. Însă, recent, s-a zvonit că cei doi nu ar mai forma un cuplu, în special pentru că tânăra a fost surprinsă fără inelul primit de la iubit pe deget. Doar ei pot lămuri, totuși, situația.

Cert este că Irina Tănase a postat, sâmbătă, un mesaj care te face să te gândești că ar avea anumite probleme în plan personal.

Durere, dar n-o voi lăsa să se transforme în urmă”, a scris iubita lui Liviu Dragnea pe o rețea socială.

(NU RATA: LOGODNICA LUI LIVIU DRAGNEA A RENUNȚAT SUSPECT LA INELUL PRIMIT DE LA FOSTUL ȘEF AL PSD)

Irina Tănase suferă după Liviu Dragnea. “Este foarte tristă!”

Irina are în continuare inelul de la Liviu, însă sunt momente când îl poartă, momente când nu-l poartă, ca orice femeie. E nostalgică, da, e adevărat, dar pentru că el (n.r. Liviu Dragnea) este închis și nu îl vede. Este foarte tristă din cauza asta, însă cam atât. Ea îl iubește foarte mult, puțini înțeleg asta, pentru că toți se gândesc la diferența de vârstă, însă între ei nu există așa ceva”, a declarat, în februarie, o sursă foarte apropiată cuplului pentru CANCAN.RO.