Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Dragobete. Ce a primit de la fostul politician: ”Dragostea este…”

Publicat: 24/02/2020 | 14:34

Astăzi, de Dragobete, Liviu Dragnea nu a uitat de Irina Tănase. Blondina a ținut să trimită un mesaj pe contul ei de Instagram pentru logodnicul ei, care momentan se află în spatele gratiilor.

Și-ar fi dorit ca astăzi, de Dragobete, logodnicul ei să fie lângă ea, însă, acest lucru nu a fost posibil. Totuși, în ciuda faptului că se află în spatele gratiilor… Liviu Dragnea nu a uitat de Irina Tănase. Fostul politician i-a trimis acesteia un aranjament floral, în formă de inimă, cu trandafiri roșii și albi.

Irina a ținut să-i mulțumească logodnicului ei și i-a transmis și un mesaj. (CITEȘTE ȘI: ÎȘI ISPĂȘEȘTE PEDEAPSA ÎN ÎNCHISOARE, DAR… LIVIU DRAGNEA A PLĂNUIT NUNTA CU IRINA! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ + CÂT COSTĂ DE FAPT INELUL DĂRUIT VIITOAREI SOȚII)

”Dragostea este răbdătoare, dragostea este bună. Întotdeauna protejează, îți oferă încredere, speră și perseverează. Dragostea nu eșuează niciodată”, a fost mesajul publicat de Irina Tănase.

Liviu Dragnea i-a trimis Irinei Tănase un aranjament floral, în formă de inimă

Irina Tănase îl așteaptă pe Liviu Dragnea să iasă din închisoare

Irina Tănase ar fi acceptat să se căsătorească cu Liviu Dragnea. Fostul politician are o relație de cinci ani cu fosta lui asistentă, care i-a stat alături atât în cele mai crunte situații, cât și când era unul dintre cei mai puternici oameni din stat. Liviu Dragnea și iubita lui plănuiau să se căsătorească anul acesta, însă decizia magistraților i-a luat prin surprindere, iar fostul șef din Kiseleff a fost trimis la închisoare.

Irina Tănase ar fi hotărâtă să-l aștepte pe Liviu Dragnea până iese din închisoare, după care să se căsătorească. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a mai aflat că cei doi nu ar fi, de fapt, logodiți “cu acte în regulă”, iar superbul inel cu diamante pe care tânăra îl poartă și cu care, până nu demult, se fălea pe Instagram, ar fi doar un cadou de 1 Martie.

Cadou pe care l-a primit de la Liviu Dragnea încă din 2016 (după cum CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit în exclusivitate AICI). Evident, în contextul actual, bijuteria poate ține loc de inel de logodnă, având în vedere că discuții și planuri despre mariaj au fost.