Irina Tănase, mesaj dureros de Ziua Îndrăgostiților: ”Iadul. Distanța dintre doi oameni care se iubesc”

Publicat: 14/02/2020 | 21:49

Irina Tănase nu a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților așa cum și-ar fi dorit. Și asta pentru că Liviu Dragnea se află în spatele gratiilor. Tânăra a publicat pe contul ei un mesaj prin care își exprimă regretul că nu se află în aceste momente alături de logodnicul ei.

Pentru a avea ocazia să îl vadă cât mai des, Irina Tănase s-a făcut mediator. În ultimele două săptamâni Irina l-a vizitat de patru ori la Penitenciarul Rahova pe fostul președinte al Camerei Deputaților. Dintre acestea, trei au fost făcute în calitate de mediator și numai una ca iubită, potrivit impact.ro.

Irina Tănase a fost tristă, astăzi, de Ziua Îndrăgostiților. Tânăra și-ar fi dorit ca logodnicul ei să fie lângă ea în această zi specială. Însă, din păcate, Liviu Dragnea se află în continuare în spatele gratiilor. Irina a publicat pe contul ei de Instagram un mesaj prin care își exprimă regretul de a nu fi lângă Liviu Dragnea. (CITEȘTE ȘI: ÎȘI ISPĂȘEȘTE PEDEAPSA ÎN ÎNCHISOARE, DAR… LIVIU DRAGNEA A PLĂNUIT NUNTA CU IRINA! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ + CÂT COSTĂ DE FAPT INELUL DĂRUIT VIITOAREI SOȚII)

”Dacă cineva m-ar întreba ‘Ce înseamnă pentru mine iadul?’, aș răspunde cam așa ‘Distanța dintre doi oameni care se iubesc’”, a scris Irina Tănase pe Instagram.

Irina Tănase îl așteaptă pe Liviu Dragnea să iasă din închisoare

Irina Tănase ar fi acceptat să se căsătorească cu Liviu Dragnea. Fostul politician are o relație de cinci ani cu fosta lui asistentă, care i-a stat alături atât în cele mai crunte situații, cât și când era unul dintre cei mai puternici oameni din stat. Liviu Dragnea și iubita lui plănuiau să se căsătorească anul acesta, însă decizia magistraților i-a luat prin surprindere, iar fostul șef din Kiseleff a fost trimis la închisoare.

Irina Tănase ar fi hotărâtă să-l aștepte pe Liviu Dragnea până iese din închisoare, după care să se căsătorească. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a mai aflat că cei doi nu ar fi, de fapt, logodiți “cu acte în regulă”, iar superbul inel cu diamante pe care tânăra îl poartă și cu care, până nu demult, se fălea pe Instagram, ar fi doar un cadou de 1 Martie.

Cadou pe care l-a primit de la Liviu Dragnea încă din 2016 (după cum CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit în exclusivitate AICI). Evident, în contextul actual, bijuteria poate ține loc de inel de logodnă, având în vedere că discuții și planuri despre mariaj au fost.