Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, apel disperat. Cere 2,1 milioane de dolari pentru un bebeluș

Publicat: 13/12/2019 | 09:29

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat un mesaj în mediul online, făcând un apel disperat pentru ajutorarea unui bebeluș. Irina s-a filmat și a ”urcat” filmulețul pe contul său de Instagram, solicitând sprijin în legătură cu un caz social foarte grav.

Mesajul umanitar aș Irinei Tănase se referă la o strângere de fonduri pentru Robert, un bebeluș român care suferă de o boală genetică. Micuțul are nevoie urgentă de peste două milioane de dolari pentru vaccinul care îi poate salva viața.

„Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară, de natură genetică și pot înțelege într-o oarecare măsură disperarea părinților. Salvarea lui Robert poate însemna renunțarea la o cafea pe care ne-o luăm în drum spre muncă, în fiecare zi. (…).Mi-am asumat orice rautati pe care ati dori sa mi le spuneti, sau orice jigniri pe care poate ati dori sa mi le adresati in urma acestei expuneri pe care o aleg astazi dar consider ca dupa ce ma jigniti pe mine, il ajutati pe Robert, eu sunt multumita. Pe mine nu ma afecteaza atat de tare, dar pentru el are o importanta foarte mare”, a spus Irina Tănase.