Irina Tănase, îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: „Avea dureri foarte puternice. Nimeni nu le spune nimic ”

Publicat: 21/12/2020 | 11:10

Familia lui Liviu Dragnea este pe culmile disperării. De când a fost diagnosticat cu noul coronavirus și mutat de la Penitenciarul Rahova pe o secție unde sunt tratați bolnavii de COVID-19 de la Jilava, misterul s-a abătut asupra stării de sănătate a fostului lider PSD.

Iubita sa, Irina Tănase, spune că a sunat la Spitalul Penitenciar Jilava, dar că nu a primit niciun răspuns. Femeia este, pur și simplu, disperată.

“Mi s-a spus că deși sunt persoana de contact în situații de urgență nu-mi pot comunica starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital și nu îmi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase, potrivit Antena 3.

Citește și: Starea lui Liviu Dragnea s-a agravat brusc, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Codrin Ștefănescu a făcut anunțul

Ultima conversația a avut loc miercuri seară

Irina Tănase a mărturisit că a discutat cu partenerul ei miercuri seară. “Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome”, a spus iubita ex-liderului PSD.

„Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră. Nu avea niciunul din simptomele despre care se vorbește că le-ar avea sub nici o formă, nici măcar ușoară”, a mai spus Irina Tănase, în direct, la antena 3.

Mai mult, ea mărturisește că nu înțelege motivul pentru care cei de la spital refuză să ofere informații despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea.

„Noi nu putem să îl sunăm. Niciodată nu s-a putut, nu a existat varianta aceasta. El ne sună când consideră. Pe mine de exemplu mă sună în general de două ori pe zi. Până la momentul acesta, astăzi, nu m-a sunat dar asta nu este neapărat un lucru neobișnuit.

Adică, având în vedere starea lui, poate să fie din cauză că nu s-a simțit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon. Poate să fie doar acest lucru, însă ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informație și nici nu ne contactează spre a ne spune ceva dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a mai spus partenera lui Liviu Dragnea.

Nu rata: Liviu Dragnea, testat pozitiv cu COVID-19. Care este starea de sănătate a fostului lider PSD