Irina Stroia a dezvăluit care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut amor. Fosta ispită de la Insula Iubirii oferă sfaturi în dragoste

Publicat: 04/01/2021 | 21:13

Irina Stroia a fost provocată de un fan să spună care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut amor și, spre surprinderea lui, dar și a altora, blonda i-a oferit un răspuns sincer. În prezent, pe lângă jobul pe care îl are, fosta ispită de la “Insula Iubirii” oferă sfaturi în dragoste, dar și despre viață. 

Irina Stroia, mărturisire despre locul în care a făcut sex în public

La 25 de ani, Irina Stroia joacă rolul pe care l-a avut multă vreme “doctorul de suflete”, Cristian Andrei… Ei bine, nu la TV, ci în comunitatea uriașă pe care o are blonda sexy o are pe Instagram. Astfel, în zilele de “Confession Corner”, ea oferă soluții sau își spune părerea despre anumite situații delicate pe care internauții i le povestesc în mesaje private. Unele dintre povești au șocat-o, iar la altele nu s-a putut opri din râs.

Recent, fosta ispită de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a fost întrebată de un susținător: “Care a fost cel mai ciudat loc în care ai făcut sex?”, blonda a răspuns: “În primul rând, e prima dată după multe luni în care îmi este adresată o întrebare personală… atât de personală… În lift! Am făcut sex în lift”. După mărturisirea sinceră, tânăra și-a continuat rolul de gazdă la “Confession Corner” pe care îl organizează pe Instagram Stories. În prezent, ea se află la Rânca, unde a sărbătorit trecerea în Noul An alături de câțiva prieteni.

Nu rata: Mircea Moldovan de la Insula Iubirii și-a asumat relația cu o brunetă focoasă: “Familie. Te iubesc” | FOTO

Irina Stroia, diagnosticată cu o formă de cancer

“La începutul anului (n.r.: 2020) am fost diagnosticată cu o formă de cancer. Pe scurt – pentru că voi dezvolta subiectul cu altă ocazie –, am primit cea mai mare palmă de la viață. Nu puteam să plâng, să îmi manifest frică sau emoțiile în vreun fel pentru că mama mea a trecut prin destule în viața ei și să mă vadă și pe mine la pămânț, ar fi distrus-o și mai tare decât vestea că unul dintre copiii ei are o boală ce poate ucide.

Pandemia mi-a permis să fac puține seturi de analize, un medic m-a consultat înainte de starea de urgență, alți trei au primit doar analizele făcute înainte de nebunia globală, online. Cei trei din urmă îmi spuneau că au avut cazuri cu analize asemănătore care au trecut peste, dar și cazuri care în trei luni au murit. Înghețam după fiecare apel. Pentru prima dată, m-am închis în mine, încercând să ascund cât mai adânc frică. Nopți la rând adormeam plângând cu gândul că dacă mor, cine mai are grijă de mama mea, de fratele meu?”, a povestit fosta ispită de la “Temptation Island – Insula Iubirii” în urmă cu aproape trei luni, relatează viva.ro.