Irina Rimes, primul concert la doar 11 zile de la operația suferită din cauza unor probleme ginecologice

Publicat: 06/01/2020 | 21:35

Irina Rimes va susține primul concert la doar 11 zile de la operația delicată, suferită din cauza unor probleme ginecologice. Apropiații, dar mai ales fanii cântăreței s-au bucurat foarte mult când au văzut anunțul pe rețelele de socializare. Unii dintre ei s-au întrecut în mesaje de încurajare pentru talentata artistă înainte să urce din nou pe scenă

Citește și: Irina Rimes, în lacrimi după ce a primit un mesaj sfâșietor: “Am aflat că mama are cancer în stadiul 4”

Irina Rimes, primul concert la doar 11 zile de la operația suferită din cauza unor probleme ginecologice

La 29 de ani, Irina Rimes a fost supusă unei operații în urmă cu nici măcar o săptămână la Spitalul Elias din București – intervenția chirurgicală a avut loc pe 31 decembrie 2019. Astăzi a devenit virală postarea prin care este anunțat primul concert al cântăreței după ce a fost externată. Potrivit informațiilor de pe afiș, ea va cânta într-un local cunoscut din București sâmbătă, 11 ianuarie 2020, începând cu 17:30.

Citește și: Irina Rimes a vorbit despre diagnosticul crunt pus de medici! Corpul vedetei Pro TV a cedat

Pe pagina de Facebook a juratei de la “Vocea României” nu a fost anunțat spectacolul din weekend-ul care vine, iar la cea mai recentă imagine postată de ea au continuat să curgă întrebările despre recuperarea sa, însă, deocamdată, nu a răspuns nimănui.

“Să o stăpânești sănătoasă și să nu uiți că noi ,fanii tăi, suntem mereu aproape de tine și ne bucurăm alături de tine”, “Un an nou cu bine și multe realizări, Iri. Credința vindecă. Sănătate și putere de muncă. You are not alone (n.r.: Tu nu ești singură)!”, “Cum te simți, ești bine dragă Irinuța?!?”, “Multă sănătate și la mulți ani! Dar aș dori să ne și răspunzi la mesaje”, “Multă sănătate și un an nou plin de bucurie și veselie, împliniri!????????????????????” sunt cinci dintre cele aproape 200 de mesaje pe care le-a strâns fotografia de mai jos, pe care artista a postat-o ieri.
Ieri, Irina Rimes i-a surprins cu această postare pe internauți © Facebook
Ieri, Irina Rimes i-a surprins cu această postare pe internauți © Facebook

Irina Rimeș, o artistă foarte talentată de peste Prut care a cucerit inimile Românilor

Irina Rimeș, pe numele din buletin Irina Remesh, s-a născut pe 16 octombrie 1991 și e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova.

“(…). Nu sunt doar o adolescentă care s-a trezit peste noapte vedetă. Am stat ani întregi în studio, unde am muncit, m-am pregătit. Eu am fost în Republica Moldvova- eu îmi doream să merg la un concurs la mine, în ţara natală. M-am rugat la Dumnezeu ca să ajung acolo şi să devin cunoscută. Acolo am cunoscut mulţi oameni care m-au ajutat să vin aici. Eu doar cântam înainte, de vreo doi ani. Piesa Andrei «Sunt puternică» e scrisă de mine. Eu mi-am descoperit talentul de a compune acum doi ani, când eram într-o situaţie financiară foarte grea. Aşa că am început să scriu piese şi să le vând artiştilor din Republica Moldova. «Visele» e singura piesă de pe album la care am lucrat, dar nu am scris-o eu. (…). Nu, eu sunt o fată de la ţară, părinţii mei sunt oameni simpli – am crescut la ţară cu văcuţe, cu puişori (…). La 14 ani am mers la liceu, facultatea am făcut-o în Chişinău. (…). Au fost momente în care nu am avut bani deloc. Eu nu am suferit din dragoste, eu pur şi simplu m-am îndrăgostit. (…)”, a declarat Irina Rimeș în cadrul unui interviu oferit în primăvara anului 2017 la “Răi da’ buni”.

Citește și: Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei. Motivul pentru care vedeta Pro TV i-a “stalkerit” pe Internet

În 2012, Irina Rimes a participat la “Fabrica de staruri”, show transmis de TVR, aşa că nu e străină de televiziune. Ea a venit în România în 2013 şi a cântat sub numele de IRRA. Proiectul nu a mers şi solista s-a relansat în 2016 şi a devenit vedetă peste noapte, datorită hit-ului “Visele”. Printre melodiile cunoscute pe care le-a lansat se numără: “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Cosmos”, “My Favourite Man”, “Iubirea noastră mută”, “Octombrie Roșu”, “Beau”. Tânăra artistă şi-a deschis și o casă de producţie, Quantum Music, acolo unde colaborează cu mai multe nume din muzica românească şi unde îi poate lansa pe primii elevi de la “Vocea României”.