Irina Rimes primește reclamații de la vecini pentru gălăgia din apartament! Cum s-a scuzat artista

Publicat: 23/03/2020 | 09:40

Pentru a se proteja de epidemia de coronavirus majoritatea oamenilor au ales să se autoizoleze la domiciliu. Pentru a preveni răspândirea virusului aproape toate activitățile s-au oprit. Au fost interzise concertele, adunările de oameni și închise mult dintre instituții. Aceste măsuri au afectat zilnice a multor persoane, care acum nu au altceva de făcut de cât să stea acasă.

Însă autoizolarea la domiciliu pe cât este de eficientă și necesară, pe atât este de plictisitoare. Se pare că Irina Rimes a găsit câteva metode de a face această perioadă mai plăcută, însă modalitățile vedetei de a își petrece timpul liber nu sunt și pe placul vecinilor. (CITEȘTE ȘI: BOMBĂ LA PRO TV! TUDOR CHIRILĂ ȘI IRINA RIMES SE IUBESC ÎN SECRET?! FLORIN CĂLINESCU I-A DAT DE GOL: „AM INTRAT LA CHIRILĂ, M-AM UITAT ÎN OGLINDĂ ȘI AM VĂZUT-O PE RIMES”)

Potrivit click.ro, Irina Rimes și-a deranjat vecinii cu gălăgia care venea de la ea din apartament. Una dintre vecinele artiste a postat pe grupul de Facebook al complexului rezidențial în care locuiește și Irina că este deranjată de zgomotul ce vine din casa cântăreței și că cei mici nu se pot odihni, din cauza muzicii dată la un volum maxim. (VEZI ȘI:DE CE POARTĂ IRINA RIMES PERUCĂ: ”M-AM SĂTURAT DE…”)

Imediat ce a văzut postarea vecinei, Irina a reacționat. Artist și-a cerut scuze pentru discomfortul pe care l-a creat și a argumentat că este destul de greu să stai în casă într-o sâmbătă seara și că doar a încercat să mai anime atmosfera.