Irina Rimes, într-o formă de zile mari după ce s-a operat. Cum s-a fotografiat artista

Publicat: 05/01/2020 | 16:04

Irina Rimes a fost externată după ce a fost supusă unei operații delicate chiar în ultima zi a lui 2019. Intervenția a fost un succes, iar vedeta a fost externată. A plecat acasă, unde urmează un program strict de recuperare.

Irina Rimes se află pe drumul cel bun din punct de vedere al sănătății, iar, recent, s-a fotografiat lângă un Opel Insigna. Fanii s-au liniștit după ce au văzut că interpreta lor favorită este acum în afara oricărui pericol.

Furia roșie and I = Love”, a scris Irina Rimes în dreptul imaginii.

Citește și: Irina Rimes, sărut în public cu iubitul! Totul s-a întâmplat la Brașov. FOTO

Cine este Irina Rimes

Irina Rimes, pe numele din buletin Irina Remesh, s-a născut pe 16 octombrie 1991 și e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. În 2012, Irina Rimes a participat la “Fabrica de staruri”, show transmis de TVR, aşa că nu e străină de televiziune.

Citește și: Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei. Motivul pentru care vedeta Pro TV i-a “stalkerit” pe Internet

Ea a venit în România în 2013 şi a cântat sub numele de IRRA. Proiectul nu a mers şi solista s-a relansat în 2016 şi a devenit vedetă peste noapte, datorită hit-ului “Visele”. Printre melodiile cunoscute pe care le-a lansat se numără: “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Cosmos”, “My Favourite Man”, “Iubirea noastră mută”, “Octombrie Roșu”, “Beau”. Tânăra artistă şi-a deschis și o casă de producţie, Quantum Music, acolo unde colaborează cu mai multe nume din muzica românească şi unde îi poate lansa pe viitorii ei elevi de la “Vocea României”.