Irina Rimes, în doliu: ”Te-aș mai fi vizitat o dată, dar n-am reușit. Zbor ușor în lumea celor fără de păcate”

Publicat: 23/03/2020 | 17:12

Irina Rimes trece prin momente dificile. Artista a pierdut un prieten drag și a transmis un mesaj dureros pe Facebook.

Irina Rimes a pierdut un prieten drag. Îndurerată, artista a publicat o fotografie pe contul ei de Facebook, în care apare alături de prietenul ei care s-a stins din viață, pe patul de spital. De asemenea, Irina Rimes a transmis și un mesaj plin de durere, în care își exprimă regretul deoarece nu a reușit să își mai vadă amicul pentru ultima oară. (CITEȘTE ȘI: DE CE POARTĂ IRINA RIMES PERUCĂ: ”M-AM SĂTURAT DE…”)

”Te-aș mai fi vizitat o data dar n-am reușit. Zbor ușor in lumea celor fără de păcate, copil frumos :)”, a scris cântăreața în postarea cu imaginea.

Irina a pierdut un prieten drag

Ghinioanele s-au inut lanț de Irina Rimes

Ghinioanele par că se țin scai de Irina Rimes. După ce că a început anul 2020 cu stângul – în noaptea de Revelion a fost nevoită să amâne un concert, din cauza problemelor de sănătate – acum criza noului coronavirus se pare că a ”lovit-o” în plin. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar fi anulat mai multe contracte care însumează aproximativ 70.000 de euro. (VEZI ȘI: CÂT DE ÎNALTĂ ESTE, DE FAPT, CELEBRA VLOGGERIȚĂ MIMI. INNA ȘI IRINA RIMES SE UITĂ LA EA DE SUS…)