Irina Rimes, cu zonele intime la vedere în direct la Vocea României. Telespectatorii Pro TV au crezut că nu văd bine

Publicat: 07/12/2019 | 09:17

Emisiunea ”Vocea României” nu oferă telespectatorilor numai momente muzicale suprinzătoare, ci și apariții neașteptate ale… juraților. De data aceasta, în pole-position s-a situat, aseară, chiar frumoasa Irina Rimes, aceasta apărând într-o vestimentație care a ”aprins” imaginația bărbaților aflați în fața televizoarelor.

Are o voce lăudată în permanență și o prezență reconfortantă la nivel vizual. Mignona Irina Rimes s-a impus deja în peisajul muzical autohton, dar iată că țintește și ”mai sus”, se poate spune. Cântăreața a apărut aseară într-o rochiță neagră, cu decolteu larg și… fără sutien. Telespectatorii Pro TV s-au putut delecta, în astfel de condiții, și vizual, nu numai auditiv, fiindcă sânii delicați ai Irinei au putut fi observați și admirați, prin materialul rochiței de culoare neagră, cu umeri ”aripioare”, în toată splendoarea lor.

Irina Rimes, cu sânii la vedere

Gabriel Cotabiță: ”Nu cumva e prea mult?”

Gabriel Cotabiță a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, vizată fiind și Irina Rimes. Cântărețul consideră că sintagma ”asta dorește lumea” nu face neapărat bine muzicii compusă, acum, în România.

„Nu mai conteaza ca e muzicā in engleza si uneori in spaniola. Cu asta m-am obisnuit, românul este poliglot si intelege, deigur, toate versurile. Altceva mi-a atras atenția. Dacă e muzică românească, obligatoriu auzi Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes.

Cu tot respectul pentru valoarea incontestabilă a proiectelor, dar… nu cumva e prea mult? Am înțeles că producătorii investesc foarte mult în promovarea pe radio, se plătește bine dar haideți să păstrăm bunul simț. Nu am să cred niciodatā în sintagma “asta dorește lumea”. Lumea nu poate să dorească ceva ce nu știe și așa se ajunge la anomalii care se descoperā în aparițiile live care sunt penibile. Nu e suficient să cânți live, trebuie să cânți bine. Comentarii?”, a scris Gabriel Cotabiţă pe Facebook.