Irina Rimes, cu totul la vedere pe scenă la Chișinău! Vedeta Pro TV i-a lăsat mască pe moldoveni

Publicat: 16/12/2019 | 16:56

Irina Rimes, cu totul la vedere pe scenă la Chișinău! Vedeta Pro TV i-a lăsat mască pe moldoveni. 

Fără doar și poate, Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. Mignona s-a impus rapid în industria muzicală din România, iar concertele vin pe bandă rulantă. Atunci când nu este jurat la ”Vocea României”, Irina Rimes cutreieră lume în lung și-n lat pentru diverse evenimente și concerte.

Așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile când artista a susținut un concert în Chișinău, Moldova. Excentrică și nonconformistă, îndrăgita cântăreață a optat pentru o rochie roșie ca focul, lungă în spate și scurtă în față, cu un corset din paiete, care i-a pus în evidență silueta, bustul și picioarele de gazelă. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA PRO TV! SMILEY A UMILIT-O PE IRINA RIMES AZI-NOAPTE. CE A ZIS DESPRE EA, ÎN DIRECT LA VOCEA ROMÂNIEI)

Irina Rimes, pe scena din Chișinău

Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei

Irina Rimes consideră că, într-o relație este bine să existe gelozie, însă doar în doze mici, pentru că în caz contrar, iubirea se transformă într-una toxică și nu va duce către ceva bun. Întrebată dacă care e cea mai urâtă parte în situația în care ți se face dor de cineva, artista a vorbit pe larg despre acest sentiment pe care l-a trăit de multe ori. (VEZI ȘI: IRINA RIMES A DIVORȚAT! MOTIVUL CUTREMURĂTOR PENTRU CARE JURATA DE LA PRO TV S-A DESPĂRȚIT DE FOSTUL EI SOȚ)

“Un dram de gelozie e ok. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, dar aminte din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: «Ce ai făcut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zâmbit nu știu ce?». Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin.

Depinde ce fel de dor ai: poate să îți fie dor de persoana iubită, că e plecată undeva, poate să îți fie dor de o persoană pe care nu o mai ai în viața ta și pe care nu o vei mai avea, poate să îți fie dor de o persoană pe care o ai în viața ta, dar nu în felul pe care ți-o dorești – și cred că ăsta e cel mai dureros: când știi că poți avea ceva, dar, de fapt, nu poți.

În primul rând, schimbul de energii – când dansezi cu cineva, schimbi energie cu acel om și, în general, se dansează în doi doar pe un moment drăguț, adică nimeni nu te ia cu ură la dans. (…).

Asta e din «Ce se întâmplă, doctore?», unde Irina zice la refren: «Ce se întâmplă, doctore? Am capul sus, în nori? Doar din vina lui sunt varză. Să fii varză nu-i ușor». Nu e ușor să fii varză. Uite, în cazul în care… să legăm cu întrebarea numărul trei: «Care e cea mai urâtă parte atunci când ți-e dor?». Eee, când ți-e dor de un om pe care s-ar putea să-l ai, dar nu-l ai sau ai vrea să-l ai, dar nu în felul în care ți-l dorești – știu, e un nonsens ce am spus sau dacă face sens… e prea lung și trebuie digerat. Ești varză, ești varză! Și nu e ușor să fii varză, că ți-e dor și că vrei și nu ai. (…).”, a dezvăluit Irina Rimes în cadrul unui interviu oferit pentru unsitedemuzica.ro.