Irina Rimes, criticată dur de fani după ce s-a afișat cu lenjeria intimă la vedere. Cum a reacționat artista

Publicat: 12/08/2020 | 13:20

Una dintre fotografiile publicate pe contul de Instagram al Irinei Rimes a stârnit un val de controverse. Artista a fost criticată dur de fani după ce s-a afișat cu lenjeria intimă la vedere. 

Fără doar și poate, Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. De-a lungul timpului, artista a trecut prin transformări spectaculoase și a devenit mai îndrăzneață în ceea ce privește look-ul și stilul ei vestimentar.

Doar că… unii dintre fani nu s-au obișnuit cu schimbările. Mulți o preferau pe Irina Rimes așa cum era ea la începutul carierei sale. Recent, cântăreața a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare îmbrăcată într-o rochie, care a lăsat să se vadă mai mult decât trebuia. Iar criticile nu au întârziat să apară! (CITEȘTE ȘI: SE PREGĂTEȘTE URMĂTOAREA NUNTĂ DE TOP DIN FAMILIA LUI GIGI BECALI?! NEPOȚELUL LUCIAN A FOST “DOMESTICIT” DE SEXOASĂ ȘI…)

Irina Rimes, criticată de fani

„Ceva mai bine, dar tot mai mult îmi plăcea de tine cum erai în trecut. Tunsoarea nu-mi place, mai bine îți stătea cu părul lung, ai o tunsoare de băiat. Revino mai bine la păr lung, bogat și frumos, că doar ești femeie! Iar rochițele din trecut erau mult mai frumoase decât rochița asta, rochița asta e cum au multe… Nu te supără, eu doar am fost sinceră cu ține, atâta tot”, „Puteai să alegi fără sa se vadă chiloțeii… în rest numai de bine!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. Irina Rimes, însă, nu s-a lăsat afectată de cuvintele răutăcioase și nu a reacționat în niciun fel.

Irina Rimes s-a împăcat cu fostul ei iubit

La mai bine de un an de la despărțire, artista a reluat legătura cu fosta mare ei iubire. Iubitul Irinei Rimes pare că s-a impus în industria muzicală românească drept unul dintre cei mai buni chitariști. Cristi Comaroni a impresionat-o cu talentul său pe INNA, care n-a stat prea mult pe gânduri și l-a cooptat în echipa sa în câteva turnee internaționale.

El a făcut parte din trupa ”X-Plod”, care a cântat cu Lala Band în toate concertele live și care a reprezentat România la ”Wacken Open Air”, cel mai mare festival de heavy-metal din lume.

Citește și...