Irina Rimes a revenit pe scenă. Cum arată la doar 11 zile după operația suferită

Publicat: 12/01/2020 | 10:06

Irina Rimes a revenit în forță pe scenă, la doar 11 zile după ce a suferit o opereție. În seara Anului Nou, artista s-a confruntat cu o problemă gravă de sănătate, care chiar i-a pus viața în pericol. A fost vorba despre o hemoragie internă care a obligat-o să ajungă direct în sala de operație.

Irina Rimes și-a petrecut Revelionul pe patul de spital. O hemorgaie internă a forțat-o să își anuleze toate planurile și să meargă direct la spital. Deși nu a vrut să vorbească foarte mult despre acest subiect, a lăsat să se înțeleagă că afecțiunea a fost una de natură ginecologică. (CITEȘTE ȘI: IRINA RIMES NU-L MAI ASCUNDE! EL ESTE NOUL IUBIT AL VEDETEI PRO TV! S-AU CONFIRMAT ZVONURILE! FOTO)

Se pare însă că aceste probleme nu au putut să o țină departe prea mult de scenă, iar la doar 11 zile după intervenție, cântăreața a susținut primul ei concert. În timpul show-ului a fost la fel de energică și bine dispusă ca de obicei. A cântat extraordinar și nimeni nu ar fi zis că doar cu 11 zilei în urmă se afla pe patul de spital. Concertul a avut loc la Berăria H, iar pe lângă performanța artistică, Irina și-a impresonat fanii și cu o ținută ceva mai lejeră, diferită de stilul ei de până acum. (VEZI ȘI: IRINA RIMES A VORBIT DESPRE DIAGNOSTICUL CRUNT PUS DE MEDICI! CORPUL VEDETEI PRO TV A CEDAT)

Deși a părut într-o formă de zile mari, Irina Rimes trebuie să aibă în vedere și o perioadă de repaos, pentru a se putea recupera așa cum trebuie, mai ales că într-un comunicat de presă emis de casa de discuri de care aparține, se spunea că problema de sănătate a apărut și în urma unei oboseli acumulate.

Medicii care au ajutat-o pe Irina Rimes

Intervenția medicală a fot esențială în cazul Irinei, iar medicii care au luat parte la operație, i-au salvat viața. Artista le este recunoscătoare și le-a mulțumit chiar și prin intermediul internetului. Cei doi medici sunt renumiți în secția de obstetrică-ginecologie. Este vorba despre Raluca-Cornelia Uzum, cercetător științific și medic primar obstetrică-ginecologie și Alexandru Filipescu, conferențiar universitar și medic primar obstetrică-ginecologie.