Irina Loghin, în doliu de sărbători! Îndrăgita cântăreața trece prin momente cumplite după pierderea celui mai bun prieten

Publicat: 19/04/2020 | 12:37

Nu doar că are parte de sărbători atipice din pricina stării de urgență generată de noul coronavirus, însă Irina Loghin are parte și de un alt motiv pentru care nu poate petrece Sărbătorile Pascale în liniște. Artista de muzică populară și-a pierdut unul dintre cei mai credincioși prieteni.

Irina Loghin suferă enorm după pierderea câinelui său, Tomiță. Îndrăgita artistă de muzică popularaa mărturisit că animalul era prietenul ei cel mai bun. Cântăreața se plimba în fiecare seară cu Tomiță în Herăstrău, toată lumea îi știa, erau nelipsiți. Tomiță era un ciobănesc german extrem de inteligent.

CITEȘTE ȘI: Cum arată noul triplex al lui Ruby de aproape 500.000 de euro! Vedeta are priveliște spre lac

Fuego a povestit la Antena Stars despre momentele cumplite prin care trece artista în această perioadă.

“În această perioadă, doamna Irina Loghin l-a pierdut pe Tomiță, câinele ei drag, sufletul ei, cu care mergea în permanență în parc, seară de seară. Am stat o oră la telefon să încerc îi spun că, până la urmă, cu toții vom pleca. Nu știm clipa și ceasul. L-a iubit atât de mult pe acest câine, a fost un ciobănesc german cu pedigree, extraordinar de frumos, care, credeți-mă, o înțelegea atunci când vorbea cu el. Era atât de deștept, fără să fie dresat. A devenit ca un copil pentru ea”, a povestit artistul.

CITEȘTE ȘI: Ce salariu încasează de la Antena 3 Mihai Gâdea în fiecare lună. Suma este colosală pentru România

De asemenea, Irina Loghin a mărturisit ce legătură strânsă avea cu animalul.

 “A fost prietenul meu de 13 ani. Imaginați-vă, zi de zi, în parc cu el. Nu credeam că o să-mi rămână așa un gol în suflet. Lumea ne crede anormali, nebuni, dar suferi enorm de mult”.