Irina Loghin, afaceri de succes la 81 de ani! Ce firmă administrează cântăreața de muzică populară

Publicat: 04/06/2020 | 18:54

La 81 de ani, Irina Loghin are destul de multă activitate și câștigă substanțial datorită afacerilor pe care le administrează. Pe lângă faptul că este o cântăreață desăvârșită cu concerte și evenimente la activ, aceasta se bucură și de o firmă.

Irina Loghin, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Cu toate că are o vârstă înaintată, aceasta continuă să cânte si să câștige destul de mulți bani din muzică.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle, despre moartea lui George Floyd: ”Îmi pare rău că noile generații trebuie să crească într-o lume în care rasismul încă este prezent”

Pe lânga muzică, artista și-a înființat o firmă specializată în activități de interpretare artistică-spectacole, care produce în medie de 3.300 de Euro pe lună.

Irina Loghin, deține și un teren intravilan de 400 metri pătrați, și doua case, una în valoare de 400 de mii de euro, iar cealalta în valoare de 200 de mii de euro.

CITEȘTE ȘI: Cornel Constantiniu nu a mai ieșit din casă de un an! Cum se simte artistul, bolnav de Parkinson de 27 de ani

Artista de muzică populară locuieste într-o vila cu doua etaja, din cartierul francez, care a costat 350 mii de dolari. Pentru aceasta achiziție interpreta de muzica populara a fost nevoita sa faca si un imprumut în banca, în valoare de 100 de mii de euro, suma pe are a și returnat-o ulterior.

CITEȘTE ȘI: De când și-a schimbat silicoanele, Antonia umbla numai cu ele pe afară! Atenție, imagini interzise cardiacilor. FOTO