Irina Deaconescu și Cristi Manea se pregătesc de botez. Când va avea loc petrecerea și cine vor fi nașii

Publicat: 11/12/2020 | 16:33

 

La doar 22 de ani, Irina Deaconescu a devenit mamă și soție. Alături de fotbalistul Cristi Manea și-a întemeia familia mult visată. Nu e deloc ușor, dar e plăcut. În curând, vor avea parte de un nou motiv de sărbătoare, vor face botezul Victoriei. 

După nuntă și nașterea Victoriei, Irina și Cristi Manea se pregătesc pentru un alt eveniment important din viața lor. Își vor boteza micuța, dar totul se va face într-un cadru restrâns. La ceremonie vor participa doar părinții lor și nașii.

” Vrem să creștinăm fetița cât de curând. Din păcate, nu o să aibă loc și o petrecere. O să fim noi, mamele noastre și nașii (George și  Ana  Țucudean). O să aibă loc și o petrecere după ce se vor ridica  restricțiile și  după  ce situația o să fie mai relaxată. „ , a declarat Irina Deaconescu pentru Viva!.ro

Viața Irinei s-a schimbat radical de când a devenit mămică

Întotdeauna vloggerița a mers pe ideea că a fi mamă tânără este cel mai bine atât pentru copil cât și pentru mamă. Iar faptul că ea a devenit mămică la doar 22 de ani deși a venit cu foarte multe frici, o face să simtă că relația dintre ea și Victoria va fi una frumoasă. Simte că îi va putea înțelege mult mai bine nevoile și dorințele.

” Am simțit frica de nou, frica de faptul că modul în care o să cresc acest copil o să se vadă în comportamentul adultului care o să devină. De multe ori ajungem la psiholog din cauza traumelor trăite în copilărie și majoritatea problemelor pornesc de la modul în care am fost crescuți. Știu sigur că nu vreau să ajungă și Victoria la psiholog din cauza mea. ” 

Cum au ales numele „Victoria” pentru fetița lor

Cristi și Irina au ales ca fiica lor să poarte numele „Victoria” dintr-o întâmplare. Deși aveau o listă întreagă cu numele preferate Irina mărturisește că a simțit că acest nume a venit la ea. Fiind la o petrecere și fiind întrebată ce nume va purta micuța, Irina a răspuns fără să se gândească „Victoria”.

„Eu am ales numele sau, mai bine zis, numele a venit către mine. Eram la o petrecere și lumea mă tot întreba cum o să o cheme. A venit un răspuns  de  nicăieri,  am  zis „Victoria, în condițiile în care acest nume nu era pe lista noastră și nu mă gândisem deloc la această variantă. Victoria a rămas. Cred că este un nume puternic, care o să îi aducă multe victorii în viață. Am avut noroc că i-a plăcut și lui Cristi, cu toate că a trebuit să duc puțină muncă de convingere. „, a mai adăugat Irina Deaconescu pentru sursa citată.