Iri, amenințat cu evacuarea din apartament fiindcă nu și-a plătit chiria 6 luni!

Publicat: 11/03/2020 | 23:32

La sfârșitul anului trecut, omul de afaceri Irinel Columbeanu șoca pe toată lumea după ce lua decizia de a-și vinde faimosul Bentley, la volanul căruia trecea zâmbitor… peste toate problemele. Mașina a ”rezistat” aproximativ 15 ani în garajul miliardarului, fiind contemporană cu perioada în care Irinel Columbeanu și Monica Gabor erau căsătoriți. În anul 2004, Irinel Columbeanu a scos din buzunar nu mai puțin de 240.000 de euro pentru a achiziționa ”bijuteria pe patru roți”, iar anunțul postat pe un site dedicat, în 2019, a oferit un preț de vânzare năucitor – doar 29.000 de euro. Ce-i drept, Irinel Columbeanu nu trece prin cea mai bună fază financiară a vieții sale, motiv pentru care a abandonat până și vila de la Izvorani, luând decizia de a se muta în chirie – toamna trecută – într-un apartament situat în complexul Cosmopolis. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unei alte informații senzaționale și o prezintă în exclusivitate. Potentul om de afaceri al vremurilor trecute se află, acum, în pericolul de a fi… evacuat. (CITEȘTE ȘI: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ (MINUS 40 DE ANI)!)

Irinel Columbeanu a fost multă vreme ”pe val”. Potrivit informațiilor apărute în mass-media, fostul soț al Monicăi Columbeanu deținea aproximativ 60 milioane de euro în anul 2006. În 2007, cifra era absolut spectaculoasă – 150 milioane de euro. Numai că în anul 2008 s-a vorbit de ”doar” 40 de milioane de euro, în timp ce în 2009 au fost contabilizate aproximativ 7 milioane de euro. Iar timpul a trecut, banii din conturile omului de afaceri scăzând dramatic. Firește, Irinel Columbeanu nu a dorit să dea niciodată detalii despre problemele financiare, preferând să fie cât mai discret cu putință însă a fost clar pentru toată lumea că impasul financiar nu putea fi contestat. (VEZI AICI: IRINEL COLUMBEANU A CURTAT-O INSISTENT PE O ACTRIȚĂ CUNOSCUTĂ!)

Există viață și după Izvorani, numai că…

I se spunea ”miliardarul de la Izvorani”, iar afacerile mergeau ca unse. Deținea mai multe imobile, conducea mașini scumpe, viitorul prezenta perspective optimiste, din toate punctele de vedere. Pe lângă asta, Irinel Columbeanu a fost înconjurat, tot timpul, de femei frumoase și senzuale, trăind ”la vie en rose” cu o plăcere teribilă, pentru care mulți l-au și invidiat.

Așa arată Bentley-ul pe care Irinel Columbeanu l-a scos la vânzare anul trecut

Sintagma îndelung uzitată ”a ajuns la fundul sacului” pare a i se potrivi acum și lui Irinel Columbeanu. Detaliile acestei prăbușiri financiare nu sunt cunoscute, cert este că omul de afaceri s-a decis să abordeze viața dintr-un cu totul alt unghi. Iar Bentley-ul scos la vânzare a fost doar primul pas. Pare complicat – dacă nu chiar imposibil – să te adaptezi unui cu totul alt stil de viață decât acela cu care ai fost obișnuit, din postura de milionar în euro însă Irinel Columbeanu s-a adaptat. Cel puțin într-o primă fază. (CITEȘTE ȘI: MILIONARII PRIGOANĂ ŞI COLUMBEANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE PREŞEDINTELE T.A.T.A)

Și, pentru ca totul să fie un fel de restart personal, omul de afaceri a renunțat, toamna trecută, și la superba vilă de la Izvorani – nu pentru că ar fi dorit asta, ci pentru că i-a sechestrat-o banca -, luând decizia de a se muta într-un apartament cu două camere. Firește, nu și-a imaginat nimeni că Irinel Columbeanu va deveni locatar prin Militari sau Drumul Taberei, ca să dăm doar două exemple, locația aleasă fiind complexul rezidențial Cosmopolis, aflat la marginea Bucureștiului. Un nou început pentru fostul ”miliardar de la Izvorani”, dar problemele nu s-au terminat. Ba chiar se poate spune că de-abia încep… (VEZI ȘI: SENZAȚII INCENDIARE PENTRU „BLONDA LUI IRI”)

Nu și-a mai plătit chiria de 6 luni

Pare incredibil, dar conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, chiar aceasta este realitatea. Fostul ”miliardar de la Izvorani” a decis să treacă la capitolul ”amintiri” vila din Izvorani, așa că s-a mutat – în chirie – în complexul rezidențial Cosmopolis. Dar nu și-a găsit liniștea, iar despre cea financiară nici nu se pune problema. Poate tocmai de aceea omul de afaceri a fost văzut ”destul de abătut” și fără zâmbet pe buze.

”Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate, nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a circulat o informație în mass-media.

Irinel Columbeanu plătește – sau ar fi trebuit să plătească – o chirie de 400 de euro pe lună pentru apartamentul situat în Cosmopolis însă – potrivit surselor noastre – n-a mai achitat suma respectivă de 6 luni, fiind probleme chiar și la întreținere. Motiv pentru care Columbeanu se află în pericolul de a fi evacuat din apartament. Doar că omul de afaceri a cerut… o păsuire. Rămâne de văzut cum va gestiona Irinel Columbeanu această situație cu care nu s-a mai confruntat niciodată. (VEZI ȘI AICI: MONICA GABOR, TRANSFORMATĂ RADICAL DE MR. PINK)

Irinel a câștigat procesul cu Monica

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în urmă cu aproximativ nouă ani, dar fostul cuplu care ținea capul de afiș în lumea mondenă nu și-a încheiat, în momentul despărțirii, toate socotelile. În luna iunie a anului trecut, ”milionarul de la Izvorani” a chemat-o în instanță pe Monica. Omul de afaceri a deschis un proces la Tribunalul București contra firmei SC Monica Columbeanu Media SRL, firmă deținută aproape în totalitate de fosta lui soție și care are ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune. (NU RATA:  MILIONARUL IRINEL COLUMBEANU I-A DESCHIS PROCES FOSTEI SOȚII)

Obiectul respectivului proces l-a constituit numirea lichidatorului, asta după ce Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 București a solicitat radierea firmei pe care Monica Columbeanu o deține încă din 11 septembrie 2006. Firma ar fi avut pierderi de 90.187 lei (aproximativ 20.000 de euro), ceea ce a reprezentat un motiv suficient pentru ca Fiscul să solicite dizolvarea societății. După câteva termene, magistrații au ajuns la un verdict, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a prezentat în exclusivitate, iar sentința l-a mulțumit pe Irinel Columbeanu.

Irinel și Monica Columbeanu, înainte de a deveni ”foști”

Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Columbeanu Adrian-Irinel, în contradictoriu cu pârâta S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L.. Numeşte în calitate de lichidator al S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. pe IAF INSOLVENCY SPRL.

Stabileşte remuneraţia lichidatorului la suma de 1.000 lei, aceasta urmând a fi achitată din averea societăţii dizolvate sau, în lipsă, din fondul de lichidare, constituit potrivit legii.

Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind numirea lichidatorului, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Prezenta hotărâre se comunică şi lichidatorului numit, se publică pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii online al acestuia şi se înregistrează în registrul comerţului”, au stabilit magistrații de la Tribunalul București. (CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORII ROMÂNI AU CITAT-O ÎN AMERICA PE MONICA GABOR ÎNTR-UN PROCES CU IRI!)

Irinel Columbeanu, invitat-surpriză la… ”Asia Express”

Cum ține foarte mult la propria imagine și, de cele mai multe ori, orice provocare televizată are avantajele ei, Irinel Columbeanu a apărut în postura de invitat-surpriză la emisiunea ”Asia Express”. E drept că omul de afaceri nu s-a ”lansat” în aventură pentru un interval lung de timp, recunoscând și că nu stă foarte bine la capitolul ”fizic”. Dar nu trebuie să uităm că fostul ”miliardar de la Izvorani” a mai cochetat cu emisiunile TV, fiind prezent și la ”Te pui cu blondele?” sau la ”Chefi la Cuțite”, acolo unde a gătit… crab.

În ceea ce privește ”Asia Express”, Irinel Columbeanu s-a prezentat ”la datorie” cu două perechi de pantofi și cu două ținute în geamantan, fiind… pus pe fapte mari.

„Experiența mea la Asia Express este o aventură, din punct de vedere fizic îmi dau seama că am un handicap. În bagaj am două perechi de pantofi și două ținute”, a declarat Irinel Columbeanu. (NU RATA:  CINE A CÂȘTIGAT ASIA EXPRESS 2020! RĂSPUNSUL OFERIT DE O CONCURENTĂ A EMISIUNII DE LA ANTENA 1, DUPĂ CE A FOST ÎNTREBATĂ DESPRE PREMIU)

Irinel Columbeanu, la ”Asia Express”

Atac de panică în miez de noapte

”Gurile rele” afirmă că și decizia de a participa la Asia Express a survenit tot pe fondul problemelor financiare pe care le-ar avea afaceristul. În cadrul emisiunii ”Asia Express”, Irinel Columbeanu a fost partenerul echipei Abagiu-Radu timp de două zile și și-a petrecut noaptea cu aceștia. Cei trei au reușit să găsească cazare într-o casă socială a primăriei din localitatea unde ajunseseră. Condițiile nu au fost, însă, tocmai bune, iar aceștia au dormit pe unde au apucat. Singurul care a dormit într-un pat a fost Irinel Columbeanu. Puțini însă sunt cei care știu că omul de afaceri a suferit un atac de panică.

”S-a trezit noaptea (n.red. – Irinel Columbeanu), nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit,dar nu a vrut să ne trezească pe noi”, a povestit Alex Abagiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)