Acasă » Exclusiv » Iri a dus-o la coafor pe iubi (- 40 de ani), iar ea l-a răsplătit cu gesturi tandre. I-am filmat în timp ce…

Iri a dus-o la coafor pe iubi (- 40 de ani), iar ea l-a răsplătit cu gesturi tandre. I-am filmat în timp ce…

De: Cancan 23/05/2020 | 23:42

Chiar dacă Irinel Columbeanu nu trece printr-o perioadă financiară tocmai grozavă, asta după ce, în alți ani, învârtea pe degete milioane de euro, în viața sentimentală se ține tare pe poziție. Omul de afaceri s-a văzut nevoit să strângă cureaua, a renunțat la case de lux și la bolizii de sute de mii de euro, dar are la braț o iubită cu 40 de ani mai tânără decât el, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi într-o ipostază grăitoare – aceea de… familiști convinși. Vă prezetăm cele mai înduioșătoare imagini, în exclusivitate! (CITEȘTE ȘI: IRINEL COLUMBEANU, EXECUTAT SILIT ÎNTR-UN DOSAR DE 3 MIL. € “INSTANȚA URMEAZĂ SĂ…”)

Nici afacerile nu țin cont de vârstă, iar atunci când vine vorba despre dragoste nimeni nu poate contesta un alt adevăr: anii de viață care îi separă pe parteneri sunt doar un amănunt insignifiant. Între Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru există o diferență de 40 de ani, însă cei doi au fost și sunt mai apropiați ca niciodată. Iar omul de afaceri, un adevărat gentleman, este alături de Oana de fiecare dată când aceasta are nevoie de ajutor, indiferent care ar fi motivul bifat pe agenda cotidiană. (VEZI ȘI: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ (MINUS 40 DE ANI)!)

Și-a condus iubita către salon, iar măștile de protecție nu au lipsit

Zilele trecute, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost din nou în locul și la momentul potrivit. Omul de afaceri Irinel Columbeanu s-a urcat la volanul mașinii, iar alături de el s-a aflat, bineînțeles, senzuala Oana Cojocaru. Iubita omului de afaceri trebuia să ajungă la un salon de coafură, iar Irinel nu putea să rămână indiferent, într-o astfel de situație, fără a o conduce, galant, către locația respectivă.

Asta cu atât mai mult cu cât, chiar dacă starea de urgență impusă de criza coronavirusului a fost ridicată de pe teritoriul țării, România se află în stare de alertă, iar distanțarea socială și măsurile de protecție trebuie respectate permanent. Evident, Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au pregătit cum se cuvine, purtând și în mașină măștile de protecție.  E drept că Oana, la un moment dat, era cu masca de protecție… sub bărbie, dar asta doar pentru scurt timp, înainte de a coborî din mașină. (NU RATA: CUM A ÎNCERCAT IRINEL COLUMBEANU SĂ SCAPE DE CREDITORI ÎN ULTIMA CLIPĂ)

Oana Cojocaru, cu masca de protecție… sub bărbie

Oana l-a răsplătit cu mângâieri pe Irinel când au ajuns la destinație

Omul de afaceri nu este numai un personaj galant, de fiecare dată, însă se dovedește a fi și un conducător auto extrem de atent. Ajunși în apropierea salonului, Irinel Columbeanu și-a parcat cu foarte mare atenție mașina, astfel încât să evite orice incident care ar fi putut umbri ziua partenerilor de viață.

Iar o astfel de atitudine a fost răsplătită cum se cuvine de Oana Cojocaru, mâna ei mângâind, drăgăstoasă, ceafa lui Irinel Columbeanu, în timp ce privirea ei transmitea, încă o dată, că relația lor de afecțiune este nedisimulată, în pofida cârcotașilor atenți exclusiv la vârsta din cărțile de identitate ale celor doi. (VEZI ȘI AICI: MONICA GABOR A FOST BĂGATĂ ÎN FALIMENT DE CĂTRE IRINEL COLUMBEANU! CE MAI AU DE ÎMPĂRȚIT CEI DOI)

Oana Cojocaru l-a mângâiat pe Irinel și l-a privit… drăgăstos

Au respectat distanțarea socială în timp ce se îndreptau către salon

După ce au coborât din mașină, Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au îndreptat către salonul de coafură, oferind privirilor chiar și o surpriză. Oana a fost cea care a ”deschis” drumul, urmată, la cîțiva metri distanță, de Irinel Columbeanu. S-ar putea spune, fără teama de a greși, că partenerii de viață au ținut morțiș să respecte distanțarea socială impusă de autorități în timp de pandemie.

Au respectat… distanțarea socială

Dar există și varianta 2 a scenariului, aceea că omul de afaceri a dorit să o urmărească, atent, cu privirea, pe cea care îi înfrumusețează fiecare zi, indiferent de problemele financiare. Și este de la sine înțeles de ce. Silueta zveltă a focoasei brunete rămâne un punct de reper esențial și plăcut ochiului, fiind demnă de a fi admirată în orice moment. (CITEȘTE ȘI: IRINEL COLUMBEANU A AJUNS LA FUNDUL SACULUI! FOSTUL MILIONAR DIN IZVORANI RISCĂ SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ APĂ CALDĂ ÎN APARTAMENTUL CU 2 CAMERE ÎN CARE STĂ CU IUBITA)

Oana Cojocaru, iubita lui Irinel Columbeanu

Oana Cojocaru, bruneta care l-a fermecat pe Irinel Columbeanu

Frumoasa Oana nu putea evita, de-a lungul timpului, întrebările referitoare la relația cu Irinel Columbeanu, dar bruneta nu a părut nici deranjată și nici pusă în dificultate de părerile preconcepute. Mai mult, a mărturisit că precepe relația cu omul de afaceri ca pe una ”de iubire”, iar diferența de vârstă nu a constituit vreun impediment. Și, a dezvăluit ea, părinții săi a pornit de la premisa că totul ține de o alegere personală care nu trebuie contestată. Ceea ce s-a întâmplat, de altfel, și în cazul prietenilor.

E o relație de iubire, bineînțeles! E o poveste simplă, nu e foarte complicată”, a spus Oana Cojocaru. Legat de ce cred părinții ei despre faptul că a devenit iubita lui Irinel Columbeanu, bruneta susține că aceștia nu au nimic împotrivă: “Nu văd o problemă în legătură cu diferența de vârstă. Prietenii au spus că este decizia mea orice aş face. Nu am avut multe păreri. Nu văd o problemă în asta (n.red. – în diferența de vârstă). Tata a spus că este alegerea mea, mama la fel”, a povestit Oana Cojocaru. (VEZI ȘI AICI: MONICA GABOR A FOST BĂGATĂ ÎN FALIMENT DE CĂTRE IRINEL COLUMBEANU! CE MAI AU DE ÎMPĂRȚIT CEI DOI)

Irinel Columbeanu: ”Deși nu îmi stă în obicei, am considerat că este politicos să îi cer prietenia”

Irinel Columbeanu a dezvăluit, la un moment dat, că a cunoscut-o pe Oana Cojocaru la un festival de modă, acolo unde el era doar un simplu spectator, iar viitoarea iubită a omului de afaceri defila pe podium. Acesta a reținut chiar și hainele cu care era îmbrăcat manechinul în timpul acelei prezentări de modă. (NU RATA: CUM A AJUNS IRINEL COLUMBEANU LA SAPĂ DE LEMN! DECIZIILE CARE L-AU ADUS ÎN 5 ANI LA FALIMENT)

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte…

Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoana pe care o căutăm.  Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel Columbeanu în timpul unei emisiuni TV. (NU RATA: IRI, AMENINȚAT CU EVACUAREA DIN APARTAMENT FIINDCĂ NU ȘI-A PLĂTIT CHIRIA 6 LUNI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic campion”
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea