Ireal! Roxana Vancea, fotografiată dezbrăcată complet. Nu are nici măcar lenjerie intimă

Publicat: 06/12/2019 | 13:56

Roxana Vancea rămâne o apariție spectaculoasă, indiferent de locația aleasă pentru a apărea în fața admiratorilor. Însă, atunci când este vorba despre fotografii ”fierbinți”, pulsul bărbațiilor se accelerează. Nici nu este de mirare, de altfel.

Roxana Vancea le-a făcut fanilor de pe Instagram o surpriză vizuală de proporții, arătându-și formele în timp ce se afla într-o clinică de înfrumusețare. Întinsă pe pat, având posteriorul acoperit doar cu un prosop care a avut un rol (mai mult) decorativ, vedeta a pus la grea încercare imaginația internauților. E drept că aceștia au avut ce admira, iar goliciunea vedetei preferate a făcut furori în mediul online.

”Răcită bocnă după concertul de ieri, dar nu puteam rata programarea”, a scris Roxana în dreptul uneia dintre fotografii.

Roxana Vancea și-a dorit Facultatea de Educație Fizică și Sport

Roxana Vancea mărturisea, într-un interviu, că de mică i-a plăcut sportul. De altfel, a făcut atletism și a avut ca țintă Facultatea de Educație Fizică și Sport.

„Am făcut atletism şi mereu mi-am dorit să fac facultatea de sport, iar în Bucureşti am venit strict pentru acest lucru. Nu mă gândeam că o să am o carieră în televiziune şi o să ajung cunoscută. Eu privesc ceea ce fac acum ca pe o meserie. Cât eram la Neatza, eu lucram în paralel şi ca profesor de sport. Am predat la Maria Rosetti. Am renunţat la meseria de profesor, pentru că acum e mult mai OK, finaciar, ca program, ca tot. Profesorii câştigă foarte puţin, dar cred că lucrul acesta îl ştim cu toţii deja”, dezvăluia Roxana pentru ring.

Roxana a devenit apoi chiar instructor de fitness cu acte în regulă: ”Mă ocup doar de fete, iar dacă cineva mă vrea antrenor personal, cred că preţul meu ar fi de 200 de euro lunar. Am un preț corect”.