Ireal! Cum a ieșit Loredana Chivu din casă și ce a făcut, în plină pandemie

Publicat: 15/04/2020 | 10:01

Loredana Chivu a dat ”lovitura” din nou pe rețelele de socializare! Blondina nu se potolește nici în plină pandemie de coronavirus. Fosta asistentă TV nu a mai rezistat în izolare și a ieșit din casă.

Loredana Chivu a lăsat recomandările autorităților deoparte și a luat cu asalt vremea înfloritoare de primăvară de afară. Nu oricum, desigur. Așa cum ne-a obișnuit, sexoasa blondină s-a echipat cum numai ea știe s-o facă pentru a fi în siguranță: haine mulate și sexy. Fosta asistentă TV a prins momentul să facă și o ședință foto în natură, extrem de dezinvoltă și cu formele predominante la vedere. Nehotărâtă, Loredana i-a lăsat pe fani să aleagă imaginea favorită.

CITEȘTE ȘI: Mugur Mihăescu compune melodii despre coronavirus! Actorul din Vacanța Mare și-a creat un întreg repertoriu intitulat ”Amintiri din carantină”

CITEȘTE ȘI: Cea mai frumoasă actriță din celebrul serial Caracatița a murit. Avea doar 63 de ani

Fanii, însă, au comentat-o imediat pe contul personal de Facebook. Și nu, nu au certat-o pentru că a ieșit din casă, ci pentru că… a exagerat cu aplicațiile de editare ale fotografiei.

”A dat rateu photoshop-ul ai strambat gardul de tot 

Nici 1 , Nici 2, eu nu stiu dece iti place sa fi asa exagerata in tot , ce doamne ai in picioare 

Erai mult mai frumoasa înainte de operațiile estetice, acum încet încet te asemeni cu zombie sau păpușă Chucky”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.