Ireal! Ce pensie uriașă are Monica Tatoiu. Câți lei primește în fiecare lună

Publicat: 24/12/2019 | 10:35

Femeie de afaceri redutabilă și ”unsă cu toate alifiile” atunci când este adus în discuție subiectul ”experiență de viață”, Monica Tatoiu spune lucrurilor pe nume și nu se ferește să își transmită, tranșant, punctul de vedere. Și-a construit o carieră, pas cu pas, fără a neglija, cumva, viața de familie. Este împlinită și, rememorând alte vremuri, spune că a pornit de la un salariu mai mic, însă a muncit pe brânci pentru a trăi cât mai bine și pentru a fi respectată dă toți cei din jurul său.

Salariul poate deveni din ce în ce mai mare dacă ești competent la locul de muncă și ”au nevoie de tine”, spune Monica Tatoiu.

”Dacă au nevoie de tine și nu sunt multe persoane competente, salariul crește. Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, povestește femeia de afaceri. În ceea ce privește pensia pe care o ”ridică” acum, trebuie spus că Monica Tatoiu are una considerabilă. Dar recunoaște că dacă nu era cu soțul altuia avea tendința de a face praf toți banii. ”Acum avem mulți bani. Dacă nu eram cu Tatoiu făceam praf toți banii. Eu, de exemplu, am o pensie de 10.000 de lei și nu pot sa rezist la o blană”, a completat femeia de afaceri.

Monica Tatoiu

Primul soț a înșelat-o chiar în noaptea nunții

Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Femeia de afaceri a mai fost însă măritată. Primul ei soț al Monicăi Tatoiu a înșelat-o pe vedetă chiar în noaptea nunții și a aflat despre infidelitate de la tatăl ei.

Terminasem anul întâi de facultate cu zece. Și m-am căsătorit pe 27 septembrie. Și în noaptea când era petrecerea mare, cu toată Timişoara care vorbea, cu toți șefii de universități, eram ‘fata lui tata’. Și taică-meu l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta, în vestiar și nu mi-a zis. Și după trei luni, când i-am zis lui tata că divortez și nu ne potrivim mi-a spus despre întâmplarea din noaptea nunţii.„, a spus Monica Tatoiu la un post de televiziune.