Ireal! Ce mașină conduce acum Loredana Chivu, după ce Mercedesul ei a fost incendiat în satul Bizighești de o soție înșelată

Publicat: 10/05/2020 | 11:27

Loredana Chivu a rămas fără bolidul de lux pe care îl conducea – un Mercedes GLE Coupe – după ce o femeie geloasă din Panciu i l-a incendiat crezând că proprietara este amanta bărbatului său.

Incendierea bolidului a avut loc în satul Bizichești, Loredana Chivu fiind, astfel, victima unei confuzii de proporții. Fratele Loredanei Chivu fusese acasă la femeia bănuită că i-ar fi furat soțul incendiatoarei, iar aceasta a fost reținută de polițiști și riscă acum până la 7 ani de închisoare pentru fapta sa.

Loredana Chivu merge mai departe, după această întâmplare șocantă, demnă de un film cu răsturnări de situație, postând pe pagina de Facebook o fotografie în care ține în brațe un buchet de flori impresionant și se află… lângă un alt bolid de lux, alb și decapotabil, o cabrioletă de toată frumusețea.

(VEZI ȘI AICI: LOREDANA CHIVU TUNĂ ȘI FULGERĂ DUPĂ CE A APĂRUT CU ORGANUL GENITAL… LA VEDERE. CE SPUNE BLONDINA DESPRE FILMĂRI: „DUPĂ ȘASE ANI DE ZILE MI SE PARE FOARTE CIUDAT SĂ APARĂ…”)

”Să o stăpânești sănătoasă!”

”A fost planul lui Dumnezeu”, a scris sexy-blondina în dreptul fotografiei care transmite, clar, că incendirea Mercedesului GLE Coupe nu a fost ”un capăt de țară” pentru vedetă.

”Ți-ai luat cabrioletă… Să o stăpânești sănătoasă!????????”, a fost unul dintre comentariile pe care le-au postat internauții în dreptul fotografiei postate de Loredana Chivu. (CITEȘTE ȘI: „ACESTA A FOST PLANUL LUI…” LOREDANA CHIVU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE MERCEDESUL EI A FOST INCENDIAT ÎN SATUL BIZIGHEȘTI DE O NEVASTĂ ÎNȘELATĂ)