„Iran și Israel, înainte de Revoluție”, un documentar de excepție difuzat pe B1 TV, sâmbătă, de la ora 20:00

Publicat: 17/01/2020 | 12:16

„Iran și Israel, înainte de Revoluție” este un documentar de excepție ce va putea fi urmărit sâmbătă, pe B1 TV, începând cu ora 20:00. Acesta conține imagini inedite, dar și interviuri cu agenți Mossad activi în Teheran, care pun în lumină viața cotidiană din Iran înainte de Revoluția Islamică, dar și strânsele legături dintre Iran și Israel în perioada Sahului.

Sâmbătă, de la ora 20:00, B1 TV va transmite un documentar așa cum nu s-a mai văzut, în care se vor oglindi mai multe aspecte legate de Iran și Israel. Potrivit informațiilor oferite de b1.tv, documentarul reflectă, de asemenea, legăturile secrete ce existau între Iran și Israel înainte de Revoluția islamică. Mai mult, se va discuta despre motivul pentru care țara a devenit din Paradisul Iranian, un Iad.

Documentarul „Iran și Israel, înainte de Revoluție” va prezenta și imagini din Teheran, în premieră în România în care se va putea vedea exact cum arăta orașul înainte de revoluție, dar și cum a fost transformat într-un adevărat Iad, imediat după primele focuri de armă. ar și viața cotidiană din Iran din anii ’60 si ’70, toate acestea, văzute doar din perspectiva comunității israeliene din Teheran. Telespectatorii vor mai putea urmări aspecte precum corupția, viața luxoasă, dar și afaceri cu armament și legături financiare, mai notează sursa.

Documentarul a fost premiat internațional la festivaluri de profil și a fost prezent la importante festivaluri precum cele din New York, San Francisco, Toronto, Londra, Zagreb, Copenhaga, Florenta, dar și multe altele, mai informează sursa.