Ipoteză tulburătoare. L-au asasinat pe Michael Jackson? A fost făcută publică ultima conversație audio a Regelui Pop: ”Vor să scape de mine…”

Publicat: 03/06/2020 | 10:39

Grupul ”Anonymus” revine în atenția publică după ce a publicat o conversație audio care ar aparține lui Michael Jackson. Potrivit acestei înregistrări, starul se temea pentru viața lui, iar ipoteza tulburătoare că artistul a fost asasinat iese din nou la lumină.

În respectiva înregistrare, informează marca.com, Michael Jackson a vorbit cu avocatul său, Dieter Weisner, cu puțin timp înainte de a muri, iar Regele Pop părea de-a dreptul înspăimântat.

”Nu știu dacă ar trebui să vă spun asta, nu știu cine poate să asculte asta. Ar putea fi un grup de oameni, vor să scape de mine, nu mă mai vor aici”, îi spunea Michael Jackson avocatului său. Iar după ce acesta a cerut unele amănunte suplimentare, Regele Pop a continuat, spunând că nu poate da toate detaliile prin intermediul telefonului, însă era înspăimântat la gândul că va păți ceva.

”Nu pot să vorbesc despre asta la telefon. Nu știu ce se va întâmpla, dar simt în sufletul meu că vor să scape de mine. Pot să mă tragă, să mă înjunghie, să mă incrimineze și să spună că este o supradoză de droguri”, ar fi spus Michael Jackson. (CITEȘTE ȘI: ELTON JOHN, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE MICHAEL JACKSON: “ ERA BOLNAV MINTAL ȘI…”)

Moartea lui Michael Jackson. ”Spatele prezenta numeroase tăieturi…”

Moartea lui Michael Jackson a șocat o lume întreagă. Recent, au ieșit la iveală noi detalii despre felul în care a murit starul. Ziarul bitanic The Sun a dezvăluit informații despre starea corpului Regelui Pop. În urma autopsiei, s-a aflat că trupul acestuia era distrus de toate operațiile estetice pe care le-a efectuat de-a lungul timpului.

Jurnaliștii de la The Sun susține că Michael Jackson mânca doar o dată pe zi, iar în stomacul său se aflau numeroase fragmente de medicamente. Unele părți ale corpului erau pline de puncții din cauza injecțiilor pe care medicul i le administra zilnic.

Starea cântărețului, înainte să se stingă din viață era deplorabilă. ”Mare parte a trăsăturilor feței îi erau tatuate și era chel, purta mereu o perucă. Artistul își picta partea din față a scalpului pentru a nu se vedea peruca. Tot la autopsie s-a mai descoperit că genunchii îi erau plini de vânătăi, iar spatele prezenta numeroase tăieturi”, a informat The Sun. (VEZI ȘI AICI: S-A AFLAT ADEVĂRUL DESPRE ABUZURILE SEXUALE ALE LUI MICHAEL JACKSON! ACTORUL DIN „SINGUR ACASĂ” A RUPT TĂCEREA: „ÎNCEP CU ÎNCEPUTUL – ESTE ADEVĂRUL”)