Ipostaza în care Vulpița nu a fost văzută niciodată. Apariția i-a lăsat pe toți cu gura căscată și l-a scos din minți pe Viorel. FOTO

Publicat: 22/06/2020 | 20:20

Vulpița a reușit încă o dată să își impresioneze fanii, cu apariția din timpul ediției de luni a emisiunii Acces Direct, așa cum nu o a mai văzut-o nimeni niciodată.

După ce în weekend a mers alături de Viorel a moșia faimoasei inteprete Maria Ghinea, loc în care a făcut treabă în gospodărie, tânăra din Blăgești i-a uimit pe telespectatorii cu talentele sale de asistentă.

Citește și: Mirela Vaida continuă ”circul Vulpița”, Emily Burghelea îi dă lovitura: ”Ne vedem în instanță!”

Vulpiței îi place postura de asistentă

De când s-a angajat la Sonia Trifan, Veronica și-a găsit o nouă vocație, iar rezultatele vorbesc de la sine. Vedeta are acum încredere în Vulpița și își lasă pe mâinile sale toate modelele venite să pozeze, îmbrăcate fiind de Vero.

„Veronica se descurcă foarte bine, din ce în ce mai bine. Începe să se simtă ca la ea acasă”, a spus Sonia Trifan pentru „Acces Direct” , potrivit Spynews.

Vulpița s-a transformat în prințesă

Apoi, implicarea Veronicăi a fost răsplătită de Sonia Trifan cu o surpriză de proporții. Veronica s-a lăsat pe mâinile celor mai buni specialiști și a fost aranjată exact ca o prințesă, din cap până în picioare. Vulpița a îmbrăcat o rochie superbă, de culoare galbenă, iar de vestimentația artistului Rafaelo, cel cu care a și pozat, s-a ocupat chiar ea.

Nu rata: Bombă la Antena 1 și la Acces Direct! Vulpița are coronavirus?!

Complimente din partea tututor

„E extraordinar de frumoasă. Din postul de asistentă vei deveni și model. Ea a muncit foarte mult săptămâna aceasta și chiar am vrut să îi fac o surpriză”, a mai spus Sonia Trifan.

Veronica a fost foarte încântată de ședința foto alături de cântăreț, însă de cealaltă parte, Viorel a fost scos din minți de imaginile văzute. „Nu mai accept nimic. Din momentul de față, Veronica la Sonia nu mai are ce căuta nicio secundă”, a spus Viorel.