Ionuț o să moară de gelozie! Cum a ajuns Alexandra Bodi să se filmeze lângă o bunăciune, în mașină. VIDEO

Publicat: 14/04/2021 | 09:27

Alexandra Bodi este plină de surprize! Uneori plăcute, alteori complet neplăcute. De curând, gospodina din Mureș, celebră pentru ciorba de salată s-a afișat într-o mașină destul de scumpă, alături de o bunăciune.

Ionuț o să moară de invidie și gelozie! Plină de surprize, Alexandra Bodi a găsit modalitatea perfectă de a-l face pe fostul său iubit să se întoarcă la ea. După ce zile întregi i-a cerut acestuia împăcarea, acum, Alexandra Bodi pare că gustă puțin din dulceața răzbunării.

Pe TikTok, aceasta s-a filmat în mașină alături de un tânăr extrem de frumos și arătos. Cu veselie și voie bună, dar și cu muzică pe fundal, gospodina din Mureș s-a simțit în mașina băiatului ca o regină, a cântat și a dansat și și-a dat importanță, spre uimirea tuturor celor care au văzut-o lângă un asemenea băiat.

Culmea, clipul video a fost postat pe TikTok de pe contul tânărului care nu a vrut decât să se amuze pe seama Alexandrei Bodi. Tocmai de aceea, a pus-o pe gospodina din Mureș pe locul șoferului, iar aceasta a fost extrem de încântată, după cum puteți vedea în clipul video de mai jos.

Alexandra Bodi, înșelată de Ionuț înainte de despărțire

Alexandra Bodi a postat recent un video în care îl face praf pe fostul său soț și susține că acesta a înșelat-o cu o femeie de moravuri ușoare. Femeia din Mureș s-a arătat mai degrabă rănită în orgoliul de acest lucru și nicidecum în inimă.

„Băi, oameni buni, e adevărat, uitați! Uitați cu cine mă înșeală Ionuț, cu târfa asta! Uitați, vedeți? Și-a bătut joc de mine, a postat-o și când m-a înjurat. Uitați, dragii mei” a spus Alexandra Bodi, printre lacrimi, pe TikTok.

Sursă foto: captură video TikTok