Ionuţ Negrilă, înmormântat la Caracal. Tânărul poliţist a murit într-un accident de motocicletă, în Capitală

Publicat: 28/02/2021 | 14:57

Poliţistul Ionuţ Negrilă a fost înmormântat în localitatea natală, Caracal. Sute de colegi poliţişti i-au fost alături pe ultimul drum. Ionuţ a murit joi seară, în urma unui accident de motocicletă, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Pasionat de motoare, tânărul de 32 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce a intrat violent într-un autoturism care pleca regulamentar de la semafor. Din păcate, impactul i-a fost fatal lui Ionuţ Negrilă, care a murit pe loc. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI, DIN CAPITALĂ! UN MOTOCICLIST A INTRAT ÎN PLIN ÎNTR-UN AUTOTURISM)

Motociclistul se întrecea cu un alt poliţist, şi el tot pe motocicletă. Au trecut de sediul SRI, în viteză, pe o roată, s-au redresat şi au înaintat în Piaţa Constituţiei până la intersecţia cu Bulevardul Unirii. Aici, prietenul său a frânat când s-a făcut semaforul roşu. Agentul nu. În acelaşi moment, semaforul de pe Bulevardul Unirii s-a schimbat în verde. O maşină şi un biciclist au făcut stânga. Motociclistul a agăţat mai întâi, uşor, roata din spate a bicicletei. Apoi s-a izbit de maşină. Poliţistul a fost strivit de motocicleta care a căzut peste el.

„Făceau o întrecere. Mai mulţi motociclişti. Mi se pare că erau chiar două motociclete, nu am văzut foarte bine”, a declarat un martor.

Agentul care ar fi făcut liniuţe a fost chemat la audieri pentru explicaţii. La fel şi şoferul maşinii şi biciclistul.

Agentul Ionuţ Negrilă avea 32 de ani şi era pasionat de motociclete. Din 2017 era agent la Poliţia Rutieră pe motocicletă. Poliţistul nu era în misiune, ci în timpul liber. Era de aproape 10 ani la Brigada Rutieră. Tatăl tânărului a fost şi el tot poliţist.

(VEZI ȘI: A TREIA OARĂ ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ! UN ALT ȘOFER A PLONJAT CU MAȘINA ÎN FÂNTÂNA DE LA PIAȚA UNIRII)