Acasă » Exclusiv » Ionuț Gojman spune ”nu” revenirii la „Insula Iubirii”: ”Categoric nu aș mai accepta, dar…”

Ionuț Gojman spune ”nu” revenirii la „Insula Iubirii”: ”Categoric nu aș mai accepta, dar…”

De: Ramona Danciulescu 25/07/2021 | 12:00

Sezonul 4 al emisiunii „Insula Iubirii” l-a adus pe Ionuț Gojman în zona televiziunii, o zonă pe care dorea extrem de mult să o exploreze. Tânărul din Târgu Mureș a venit alături de Mirela Banias în show, însă lucrurile din finalul emisiunii au dus la o despărțire iremediabilă a celor doi concurenți. Acum, CANCAN.RO a stat de vorbă cu Ionuț Gojman, cel care a fost și ispită în sezonul 5 al „Insulei” și a aflat ce planuri are, dacă urmează să ajungă la altar în curând, dar și dacă, având o relație, ar fi dispus să se mai implice într-un proiect precum „Insula Iubirii”.

CANCAN.RO are, pentru voi, detalii exclusive chiar de la cel mai controversat concurent de la „Insula Iubirii”, Ionuț Gojman, și, totodată, cea mai controversată ispită.

După terminarea sezonului 5 al emisiunii de la Antena 1, viața lui Ionuț s-a schimbat radical. A cunoscut-o pe iubita lui, Salvia Rusu, iar împreună formează un cuplu și își trăiesc povestea de iubire departe de media.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Ionuț Gojman, fost concurent și ispită la „Insula Iubirii”, a vorbit despre relația pe care o are, dar și despre momentul în care va ajunge să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Salvia.

Ionuț Gojman, alături de iubita lui, Salvia Rusu / Sursă foto: Instagram

„Viața mea e una foarte frumoasă. Salvia, pentru mine, este tot ce mi-am dorit. Am găsit în ea tot ceea ce nu am găsit în alte femei, iar acest lucru mă face fericit și împlinit. Am lăsat în spate orgoliile și tot ce ținea de trecut și m-am axat pe prezent. Am planuri mari de viitor, consider că ea este cea mai potrivită persoană pentru mine și de-abia aștept ca relația noastră să se concretizeze într-o frumoasă căsnicie”, a declarat Ionuț Gojman, pentru CANCAN.RO.

Iubita lui Ionuț este un hairstylist de succes, extrem de cunoscută și apreciată, dar și o femeie frumoasă, cu forme la care orice bărbat ar visa!

(NU RATA: ÎL MAI ȘTII PE IONUȚ GOJMAN DE LA INSULA IUBIRII? CUM ARATĂ ACUM FOSTA ISPITĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ)

Cum a gestionat Ionuț Gojman perioada pandemiei, din punct de vedere financiar

Pentru cei care nu știu, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a avut o cafenea cunoscută în Târgu Mureș, care îi aducea un venit destul de bun. În perioada pandemiei, Gojman a declarat că lucrurile au fost mai dificile, însă a fost mulțumit atunci când totul a revenit la normal. Mai mult, fosta ispită ne-a povestit că a închis cafeneaua și s-a implicat într-un nou proiect.

„Am fost și eu afectat de perioada pandemiei, la fel cum mulți oameni au fost. A fost dificil, dar știți că, după orice furtună, soarele strălucește mult mai puternic. Din fericire, nu mi-am pierdut cumpătul și am încercat să redresez lucrurile așa cum am știut mai bine.

Astăzi, mulțumesc lui Dumnezeu, totul este foarte bine, am închis afacerea cu cafeneaua la începutul verii, iar acum am dat startul unui nou proiect. Când voi fi pregătit, voi da mai multe detalii despre acest lucru, momentan trebuie să mai pun ceva la punct”, a mai spus Ionuț Gojman, în exclusivitate.

Ar mai accepta vreodată rolul de ispită la „Insula Iubirii”?

Pentru că toți fanii emisiunii Antenei 1 au constatat, în momentul filmărilor, cât de mult i-a plăcut proiectul lui Ionuț Gojman, l-am întrebat dacă ar mai fi dispus să participe la un asemenea show.

„Acum am o relație, la Insulă poți merge doar dacă ești singur. Deci, categoric nu, nu aș mai accepta un rol de ispită, însă aș accepta cu drag alte provocări, alte show-uri de televiziune. Sunt deschis pentru orice propunere”, a mai spus Ionuț, pentru CANCAN.RO.

Întrebat dacă au existat scene „deocheate” între concurenți, scene care nu au fost televizate, sau scandaluri, Ionuț Gojman a declarat:

„La «Insula Iubirii», totul este expus. Nu există secrete. Ceea ce ați văzut la TV, asta am făcut. Nu sunt dedesubturi, e totul 100% real. Mă bucur că am avut parte de o asemenea experiență, căci în urma ei, m-am redescoperit și am aflat lucruri noi despre mine”.

Ionuț Gojman, ispită în sezonul 5 al Insulei Iubirii / Sursă foto: captură video

Mirela Banias a fost închisă într-un penitenciar de maximă securitate

În cadrul emisiunii „Insula iubirii”, Mirela Banias, fosta parteneră de viață a lui Ionuț Gojman, a povestit totul despre cel mai negru episod din viața ei. Cu ceva timp înainte de a începe relația cu Ionuț , Mirela Banias a fost căsătorită cu un bărbat despre care credea că este tot ce și-a putut dori de la viață. Șocant este faptul că bruneta a mărturisit cum a ajuns să fure din banca pentru care lucra suma de 100.000 de euro, spunând, de asemenea, că a comis furtul pentru că soțul ei avea nevoie de banii respectivi.

Mirela Banias a fost închisă, timp de patru ani, într-un penitenciar de maximă securitate, unde a îndurat condiții greu de imaginat și chiar a ajuns să fie la un pas de moarte, după ce una dintre colegele sale de celulă a vrut să o taie cu un cuțit făcut din conserve. De la o viață de lux, Mirela Banias a ajuns în punctul în care spăla hainele tuturor deținuților și conviețuia alături de șobolani…

(CITEȘTE ȘI: CEA MAI CONTROVERSATĂ CONCURENTĂ DE LA INSULA IUBIRII SEZONUL 5 A FOST CERUTĂ DE SOȚIE)

„Am fost nevoită să stau aproape jumătate din pedeapsă în regim închis. Am muncit foarte mult să ies de acolo. Am lucrat un an la o spălătorie, am spălat toate hainele la tot penitenciarul. Mă dureau braţele când întindeam… Erau nişte şobolani…”, a explicat Mirela Banias la „Insula iubirii”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
A ATRAS toate privirile pe covorul roșu! Ochii au fost ațintiți doar asupra ei
A ATRAS toate privirile pe covorul roșu! Ochii au fost ațintiți doar asupra ei
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Un nou Drum Expres  în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Un nou Drum Expres în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu:
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu: "Eu stiu foarte bine ce s-a...
Vali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a cedat iar ”poftei inimii”
Vali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...