Ionuț Ghenu, ”prins pe picior greșit” de Lora în escapada romantică la munte: ”De asta m-ai adus aici?”

Publicat: 11/04/2021 | 16:31

Lora și Ionuț Ghenu și-au făcut bagajele și au mers într-o escapadă romantică la munte. Doar că… iubitul artistei a fost ”prins pe picior greșit”!

Au crezut că o să aibă un weekend cu zile însorite și temperaturi ridicate, însă planurile lor au fost date peste cap. În Brașov, în continuare, vremea este rece, iar Ionuț Ghenu a avut parte de o surpriză de proporții când s-a uitat în valiză. Iubitul Lorei și-a uitat geaca groasă acasă așa că a fost nevoit să meargă la shopping. (NU RATA ȘI: LORA AR PUTEA FI ÎNSĂRCINATĂ? IMAGINILE CARE LE-AU DAT DE GÂNDIT FANILOR)

După sesiunea de cumpărături, cei doi iubiți s-au odihnit puțin și au mers să ia o gustare. Doar că… Lora a observat că Ionuț Ghenu stă concentrat pe telefon. Suspicioasă, mai în glumă, mai în serios, cântăreața l-a luat la întrebări pe partenerul ei de viață.

” -Ce faci, babe?

  -Mă joc…

  -M-ai adus la munte ca să te joci pe telefon?”, a fost discuția haioasă între cei doi.

sursa FOTO: Instagram

Lora a îmbrăcat rochia de mireasă

Lora şi-a pus fanii pe jar, după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Toată lumea a rămas mască și a crezut că artista a pășit la altar, în secret. Lucrurile stau total diferit, însă! Lora a filmat cel mai recent videoclip la noua piesă lansată.

Artista a îmbrăcat două rochii de mireasă pentru filmările clipului, una neagră şi una albă. Conceptul îi aparţine Lorei, care nu de puține ori a transpus în videoclipurile sale dualitatea alb-negru.

Așa că fanii mai au de așteptat până Lora și Ionuț Ghenu vor ajunge în fața altarului. Până una alta, însă, ei o pot admira pe artista lor preferată în cel mai recent videoclip, în care apare în rochie de mireasă.