Ionuț Bodi le-a prezentat tuturor cum arată camera fiului său: “Are condiții aici”. Detaliile din imagini i-au făcut pe mulți să aibă lacrimi în ochi | VIDEO

Publicat: 28/12/2020 | 19:33

Enervat probabil de cei care îl critică pentru că nu i-ar oferi o copilărie frumoasă băiatului său, Regele Tiktok-ului din România și-a luat inima în dinți și le-a prezentat tuturor cum arată camera prințului său. Deși imaginile i-au făcut pe mulți să aibă lacrimi în ochi, acestea au devenit virale pe social media.

Ionuț Bodi le-a arătat internauților cum arată camera în care trăiește fiul său

Îmbrăcat cu haine de casă, Ionuț Bodi s-a filmat în camera fiului lui și le-a arătat tuturor cum este mobilată. După cum puteți observa în clipul de mai jos, moștenitorul Regrelui TikTok are un pat modest, două dulapuri în care ordinea pare că lipsește, iar dormitorul este încălzit cu ajutorul unei sobe. Detaliile surprinse în imagini i-au emoționat pe mulți dintre internauți, iar unii dintre ei au avut lacrimi în ochi… Fanii lui Ionuț Bodi au apreciat că i-a cumpărat brad natural băiatului său pentru Crăciunul 2020.

“Uitați, oameni buni! Aceasta este camera băiatului meu. Are condiții aici!”, a spus Regele Tiktok-ului din România pe înregistrarea de mai jos.

@10ionut1♬ sunet original – Bodi Ionuț Bogdan

Nu rata: Alexandra Bodi nu îi dă de mâncare fiicei sale? Ce au observat internauții, într-un video de pe TikTok

Ionuț Bodi s-a despărțit de soția lui cu câteva zile înainte de Crăciun; anunțul separării a fost făcut de Regina TikTok-ului din România în timp ce plângea.

“Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, a mărturisit Alexandra Bodi cu lacrimi în ochi.

Într-un alt video înregistrat, soția lui Ionuț Bodi a afirmat: “Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”.