Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, a ajuns la spital! Ce i-au descoperit medicii

Publicat: 18/12/2020 | 08:28

Ionuț Belei, câștigătorul celui de-al 18-lea sezon al concursului Chefi le cuțite, a ajuns de urgență la spital, la scurt timp după finală. Acuzase  dureri în zona pieptului. Ce i-au descoperit medicii.

Ionuț a fost transportat de urgență la spital, cu salvarea, direct din aeroport. A acuzat dureri mari în zona pieptului și dificultate de respirație, iar angajații de la aeroport au chemat imediat ambulanța. A fost dus la Spitalul Elias din Capitală, iar acolo a primit îngrijiri medicale. Iar acolo medicii au decis să îl testeze pentru COVID-19, din cauza simptomelor pe care le avea. Câștigătorul avea să iasă negativ.

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, a ajuns la spital! Ce i-au descoperit medicii

Chiar el a exlicat ce s-a întâmplat. ”Mi-au spus că am avut un junghi cardiac. Este prima dată când am pățit așa ceva. Mi-au explicat medicii că din cauza stresului și lipsei de somn. Vreau să știți că sunt bine acum. Mi-au făcut și testul COVID. Sunt negativ și mă bucur că nu am pățit nimic grav”, a dezvăluit câștigătorul.

El avea să mai povestească ș ice sentimente a trăit după ce a intrat în posesia marelui premiu, de 30.000 de euro. ”Fiind dimineață am băut o cafea. Am vrut să intru înauntru, am făcut controlul, dar doamna de la aeroport mă întreba dacă sunt ok. Nu am vrut să mă panichez. Și după un minut când am trecut de vamă, m-am sprijinit de perete și atunci a chemat doamna salvarea. M-am speriat că nu am respirat bine. Și din cauza emoțiilor și a lipsei de somn. Vreau să le mulțumesc medicilor care au avut grijă de mine”, a declarat Ionuț Belei la Antena Stars.