Ionuț Belei are planuri mari! Ce va face cu marele premiu câștigat la Chefi la Cuțite

Publicat: 20/12/2020 | 18:46

Ionuț Belei este marele câștigător de la Chefi la Cuțite! Tânărul de 25 de ani are planuri mai cu premiul pe care l-a obținut în cadrul concursului și susține că acesta reprezintă biletul lui de întoarcere în România, acasă, pentru a-și face un rost.

Din păcate, tot mai mulți tineri din România aleg calea străinătății, din cauza faptului că nu li se oferă ceea ce își doresc sau ceea ce au nevoie. Este și cazul lui Ionuț Belei, tânărul de numai 25 de ani care a câștigat Chefi la Cuțite. Acesta are planuri mari cu banii, respectiv cu suma de 30.000 de euro și de-abia așteaptă să-i investească în ceva de viitor.

„Doresc să mai învăț, să mai am parte de experiențe frumoase și să fac un curs de bucătărie și, de ce nu, pe viitor voi demara un proiect în care voi găti în restaurantul meu”, a dezvăluit Ionuț Belei, pentru Observator.

Așadar, planurile lui Ionuț Belei nu sunt deloc mici. Tânărul își dorește să se perfecționeze și chiar să-și deschidă propriul restaurant. Inițiativa lui este, în acest moment, doar la nivel de proiect.

Ionuț Belei a ajuns la spital după finala Chefi la Cuțite

Ionuț a fost transportat de urgență la spital, cu salvarea, direct din aeroport. A acuzat dureri mari în zona pieptului și dificultate de respirație, iar angajații de la aeroport au chemat imediat ambulanța. A fost dus la Spitalul Elias din Capitală, iar acolo a primit îngrijiri medicale. Iar acolo medicii au decis să îl testeze pentru COVID-19, din cauza simptomelor pe care le avea. Câștigătorul avea să iasă negativ.

Chiar el a explicat ce s-a întâmplat. ”Mi-au spus că am avut un junghi cardiac. Este prima dată când am pățit așa ceva. Mi-au explicat medicii că din cauza stresului și lipsei de somn. Vreau să știți că sunt bine acum. Mi-au făcut și testul COVID. Sunt negativ și mă bucur că nu am pățit nimic grav”, a dezvăluit câștigătorul.