Ionuț a ajuns să fie terorizat de Alexandra Bodi. Bărbatul a amenințat-o deja cu Poliția: „Te voi băga în pușcărie pentru ceea ce faci, disperato”

Publicat: 07/05/2021 | 11:19

Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit și au generat un întreg scandal pe rețelele de socializare. Acum, bărbatul susține că fosta lui iubită îl terorizează și nu-l lasă în pace deloc.

După o absență de câteva luni pe TikTok, Ionuț Bodi a revenit în forță. Bărbatul a postat un video în care a povestit că Alexandra nu-l lasă în pace, deși susține că deja în viața ei există un alt bărbat. În disperarea lui de a scăpa de Alexandra, Ionuț a amenințat-o pe aceasta cu poliția, căci susține că femeia continuă să-l denigreze și să-l batjocorească pe TikTok, în văzul tuturor.

@ionutbodi♬ Originalton – ionutbodi22

„Alexandra, te rog nu mă mai teroriza cu telefoanele tale disperate zi și noapte. Te rog încetează și nu mă mai denigra pe platforma asta TikTok. Te rog înțelege că nu mă mai întorc niciodată la tine pentru că nu mă meriți.
Ce mai vrei acum de la mine, dacă ai bărbat și nou iubit, nu îți ajunge un bărbat? Te rog încetează, nu mă mai teroriza și denigra pe TikTok. Dacă nu înțelegi de bună voie, îți voi face plângere la DIICOT, POLIȚIE și te voi băga în pușcărie pentru ceea ce faci, disperato!” a fost mesajul lui Ionuț Bodi, vizavi de lucrurile făcute de Alexandra, pe rețeaua de socializare.

Alexandra Bodi l-a umilit în fel și chip pe Ionuț

După ce și-a făcut fostul partener cu ou și cu oțet în social media, gospodina din Mureș a trecut la atac și le-a declarat fanilor săi că deja și-a găsit un iubit care este cu mult peste cel care i-a fost ei alături.

S-au iubit, s-au despărțit din cauza haterilor, s-au împăcat, dar într-un final au ajuns tot la separare. Alexandra și Ionuț Bodi nu mai au nimic unul cu altul, iar gospodina din Mureș nu ratează nicio ocazie să-i arate fostului său partener ce a pierdut, după ce s-a despărțit de ea.

„Adio, CĂPROIULE. M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu” a scris Alexandra Bodi, pe TikTok.

Sursă foto: captură TikTok