Ionel Ganea și soția lui au de împărțit trei vile, dintre care două în Pipera. „24 de ani pierduți și…”+ “Să zici mersi că ți-am dat și mașina aia…”

Publicat: 24/06/2020 | 23:45

Partaj în familia ex-fotbalistului Ionel Ganea. De această dată, la mijloc sunt trei vile, dintre care două în Pipera. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. Dana Iaru, încă soția fostului component al “Generației de Aur”, își cere drepturile în instanță, deși, spune ea, este conștientă că are șanse mici de câștig, în principal din cauza faptului că antrenorul este o persoană influentă, cu multe relații.

(VEZI AICI: IONEL GANEA ȘI-A ASUMAT O NOUĂ RELAȚIE, ÎN PLIN DIVORȚ. CUM A FOST FOTOGRAFIAT CUPLUL LA O PETRECERE ÎN TÂRGU MUREȘ)

În decembrie 2019, magistrații au admis cererea formulată de Dana Iaru și au anulat căsătoria în care era legată de Ionel Ganea. Ulterior, situația s-a complicat din cauză că fostul atacant a făcut apel. Nu vrea, sub nicio formă, să-i acorde libertatea femeii alături de care a stat însurat timp de 24 de ani și cu care are doi copii, Ioana și George, ambii majori.

Dana Iaru: “Locuiesc pe unde apuc, iar el…”

Scandalul dintre ei pare fără sfârșit. Recent, între cei doi a început un nou litigiu, potrivit informațiilor CANCAN.RO, confirmate de Dana Iaru. De această dată, miza o reprezintă trei case, două în Pipera și una în Gura Văii. Femeia vrea să primească una dintre ele pentru a locui și a se întâlni cu copiii și nepotul ei. Fostul fotbalist nu ar fi deloc dispus să ajungă la un acord, astfel că disputa dintre părți ar urma să se întindă serios.

Am deschis un nou proces cu domnul Ganea. Este vorba de pretenții. Vreau să-mi dea o cheie de la o casă. O mașină mi-a dat. Și mai trebuie să-mi dea jumătate din bani dintr-o chirie. Că eu plătesc taxele la ANAF, iar el a încasat banii. Legile din România sunt praf. Noi suntem pe drumuri, cu trei case. Că așa vrea el. Și el zice că e împăcat în suflet cu Dumnezeu… Ce ipocrit! E împăcat că și-a lăsat familia pe drumuri, că nu avem o locuință a noastră unde să ne putem întâlni cu toții.

(CITEȘTE ȘI: POLIȚIA DE FRONTIERĂ SE SPALĂ PE MÂINI ÎN CAZUL GANEA. „EL ARE VOIE SĂ FACĂ ORICE…”)

Ne întâlnim pe ascuns, unde putem. Lumea e curioasă de ce nu îl las în pace și vin acum cu declarații. Păi eu vreau o casă unde să stau cu copiii și nepotul, nu vreau altceva. După 24 de ani cred că merităm și noi asta. Nu avem acces la nicio casă, el le folosește pe toate trei. Una este la Gura Văii și două în Pipera. George locuiește la Constanța, Ioana e la socrii ei, iar eu pe unde apuc… Dar asta e viața… 24 de ani pierduți și chinuiți”, ne-a declarat Dana Iaru.

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

“Nu mai meriți nimic!”

De precizat că Dana Iaru este dispusă să ajungă la un consens. Se pare însă că nu și fotbalistul. Iar mesajul pe care femeia l-ar fi primit din partea fostului internațional este elocvent în acest sens: “Să zici mersi că ți-am dat și mașina aia, nenorocito, că nu mai meriți nimic!”.

Ionel Ganea
Dana Iaru ar fi primit un mesaj teribil de la Ionel Ganea

CANCAN.RO urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui proces. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

Cine este Ionel Ganea

Ionel Ganea a făcut parte din “Generația de Aur”. A fost coechipier în echipa națională cu fotbaliști precum Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Dan Petrescu. A fost unul dintre cei mai productivi atacanți sub “tricolor”. De-a lungul carierei de jucător, a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. După ce a agățat ghetele în cui, a ales meseria de antrenor, dar nu a avut succesul la care se aștepta. În prezent este liber de contract.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.