Ionel Ganea și-a asumat o nouă relație, în plin divorț. Cum a fost fotografiat cuplul la o petrecere în Târgu Mureș

Publicat: 16/06/2020 | 23:48

Aflat în divorț, fostul atacant al naționalei Ionel Ganea s-a despărțit de profesoara din Făgăraș și, recent, și-a găsit o nouă parteneră. O sexy-brunetă pe care, deja, a integrat-o în anturajul lui. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu ex-componentul “Generației de Aur” și actuala iubită.

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

În ianuarie, CANCAN.RO anunța, în premieră, că Ionel Ganea își asumase legătura amoroasă cu o profesoară din Făgăraș, la doar câteva săptămâni după separarea oficială de Dana Iaru, femeia alături de care are doi copii, Ioana și George, și cu care a format un cuplu mai bine de 23 de ani.

Între timp, lucrurile s-au schimbat în viața sentimentală a lui Ionel Ganea. Potrivit unor surse, nu mai formează un cuplu cu tânăra mai sus amintită. Nu a rămas, însă, fără iubită. Între timp, s-a combinat cu o brunetă, pe care deja a prezentat-o cercului său de prieteni.

(CITEȘTE ȘI: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

Ionel Ganea, săruturi pătimașe cu noua iubită

Pe celebra adresă pont@cancan.ro, am primit o serie de fotografii cu Ionel Ganea și noua iubită. Cei doi se aflau la o petrecere în Târgu-Mureș, iar la masă nu au avut nicio problemă să se sărute și să se comporte ca o pereche în adevăratul sens al cuvântului.

În respectiva locație, Ionel Ganea a stat mai tot timpul lângă noua parteneră, iar la un moment dat chiar s-a lăsat fotografiat în timp ce o ținea de gât, înconjurat de mai mulți prieteni de-ai săi.  Semn clar că relația cu profesoara din Făgăraș este, deja, de domeniul trectului.

În imagini, bruneta pare că se simte foarte bine în compania celebrului fotbalist din “Generația de Aur”. Rămâne acum de văzut cât va dura povestea lor de dragoste, din moment ce, după separarea de Dana Iaru, fostul atacant și-ar fi „creionat” un portret de Donjuan, în special în zona Ardealului.

Ionel Ganea
Ionel Ganea și-a asumat, deja, relația cu noua iubită

(NU RATA: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR…)

Divorț cu scântei de Dana Iaru

Ionel Ganea și Dana Iaru se află, încă, în plin proces de divorț. O instanță a decis separarea, dar fostul fotbalist a făcut apel. De-a lungul ultimelor luni, femeia l-a acuzat pe ex-internaționalul român că, de-a lungul căsniciei, a fost violent cu ea.

Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, ne-a spus Dana Iaru în luna decembrie 2019.

Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu

(VEZI AICI: FOSTA SOȚIE ÎL “PULVERIZEAZĂ” PE CUNOSCUTUL FOTBALIST AL “GENERAȚIEI DE AUR”: ”SĂ-I FIE RUȘINE! ADUCE ÎN CASĂ TOT FELUL DE FEMEI”)

Cine este Ionel Ganea

Ionel Ganea a făcut parte din “Generația de Aur”, fiind coleg în echipa națională cu “grei” precum Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Dan Petrescu. A fost unul dintre cei mai prolifici atacanți sub “tricolor”. De-a lungul carierei de jucător, a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. Și-a încercat norocul și în meseria de antrenor, dar nu a avut succesul scontat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)