Ionel Dănciulescu, în scandal cu polițiștii care l-au tras pe dreapta! Gestul revoltător făcut de directorul sportiv de la Dinamo în fața agenților

Publicat: 15/06/2020 | 22:25

Ionel Dănciulescu a provocat un scandal monstruos cu polițiștii care l-au tras pe dreapta și… l-au prins în ofsaid. Câteva surse au povestit întregul episod neplăcut în care directorul sportiv de la Dinamo a avut rolul principal. Mai mult, fostul fotbalist a făcut un gest revoltător în fața agenților care au fost nevoiți să îl ducă pe Institutului Național de Medicină Legală “Mina Minovici”, unde i-au fost recoltate mostre de sânge ca să se stabilească valoarea alcoolemiei.

Citește și: Ionel Dănciulescu și soția, vacanță de vis în Grecia! Cum arată Miki în costum de baie

Ionel Dănciulescu a condus beat și a fost prins de polițiștii din Capitală

În vârstă de 43 de ani, Ionel Dănciulescu a încălcat legea în urmă cu patru zile. Mai exact, joi, 11 iunie, în jurul orei 23:10, el a fost oprit de un echipaj de poliție pe Bulevardul Magheru pentru un control de rutină. Când a fost rugat de unul dintre agenți să sufle în aparatul etilotest, directorul sportiv de la FC Dinamo a refuzat categoric și i-a amenințat pe oamenii legii că vor rămâne fără job. Ulterior, spre uimirea polițiștilor, el a băut alcool dintr-o sticlă pe care o avea în mașină.

“A fost extrem de recalcitrant. Le-a zis agenților să-și vadă de treaba lor, fiindcă își vor pierde locul de muncă. N-a vrut în prima fază să sufle, s-a eschivat, a scos chiar o sticlă cu alcool și a luat o gură din ea spunându-le că nu au ce să-i facă”, au declarat surse de încredere pentru publicația Gândul.ro.

Nu rata: TOP 10 – Vedetele din România care au picat la Bacalaureat. Ce note rușinoase au luat la BAC

După discuții aprinse și intense, Ionel Dănciulescu a fost condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală “Mina Minovici”, unde i s-au recoltat probe de sânge ca să se afle cât de mult a băut înainte să se urce la volanul autoturismului personal. Rezultatul a indicat o valoare a alcoolemiei de 0.79 mg/l. Surse din cadrul Poliție au dezvăluit că pe numele fostului sportiv a fost deschis un dosar penal.

Directorul sportiv de la Dinamo nu este singurul personaj din lumea fotbalului care a fost prins în ofsaid de polițiști! Azi, unul dintre foștii fotbaliști preferați ai lui Gigi Becali a fost în timp ce își conducea bolidul de lux sub influența băuturilor alcoolice.

Descoperă și: Gigi Becali a devenit bunic… Fiica milionarului a născut o fetiță care a luat nota 10 din partea medicilor