Ioana, vizită la Istanbul alături de fiul ei înainte de a fi lovită de Ilie Năstase! ”Mi-a cerut să chibzuiesc!”

Publicat: 12/01/2021 | 08:16

Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, avea să fie lovită în apartamentul conjugal de către fostul tenismen, după o ceartă apărută din nimic. Ioana a sunat la 112 și s-a închis în dormitor. Unde a fost soția lui Ilie Năstase cu puțin timp înainte de scandal?

Recent, Ioana Năstase a fost plecată timp de trei zile, înainte de Crăciun, în Istanbul, alături de fiul ei Theodor și de iubita acestuia, fără Ilie Năstase. Apoi, frumoasa brunetă a făcut o mică escapadă la munte, din nou fără compania soțului său. Fiul Ioanei Năstase, Theodor, are 24 de ani iar cei doi au o relație foarte apropiată. El a fost surprins și deranjat de ieșirile pe care le-a avut Ilie Năstase. „Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu”, a spus Ioana Năstase, pentru playtech.ro. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE ILIE NĂSTASE ȘI-A LOVIT SOȚIA! ”DE DRAGUL LUI AM LĂSAT DE LA MINE!”)

Ioana, vizită la Istanbul alături de fiul ei înainte de a fi lovită de Ilie Năstase! ”Mi-a cerut să chibzuiesc!”

Ilie Năstase a agresat-o pe soția lui vineri seara, iar Ioana s-a închiat în dormitory și a cerut protecția, sunând la 112. Polițiștii au făcut constatarea, iar Ioana nu a rămas acolo, plecând la o prietenă. Ioana Năstase avea să povestească, pentru CANCAN.RO, clipele grele prin care a trecut în acea seară, fiind nevoită să se încuie în dormitor. ”Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie OK. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția. Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată!”, au fost primele cuvinte ale Ioanei după scandal.

Ioana Năstase a plecat din locuința unde stătea alături de Ilie Nastase, după venirea polițiștilor. A spus că nu mai are de gând să se întoarcă acolo, după ce a fost lovită și, mai mult, terozizată, fiind nevoită să se închidă în dormitor. ”Care a fost motivul? Se găseau tot titmpul motive. Dar de dragul lui am lăsat de la mine… Și am tot lăsat…. Nu am gresit cu absolut nimic pentru a mă lovi, sunt speriată acum…”, a declarat Ioana. Soția lui Ilie Năstase a mai spus că nu a făcut plângere pentru a nu-i crea noi probleme, care s-ar adăuga la cele vechi, cunoscute de altfel. Ioana a mai spus că ”mă bucur că am ieșit cu bine din acea casă. Le mulțumesc domnilor polițiști pentru ajutorul pe care mi l-au dat”.

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a fost reacția lui Ilie Năstase, potrivit ProSport.