Ioana Tufaru şi-a pus copilul în pericol! Ce i-a făcut în plină epidemie de coronavirus

Publicat: 25/03/2020 | 17:15

Ioana Tufaru şi-a pus copilul de doar patru ani în pericol! Fără să se gândească prea mult la consecinţele acţiunii sale, artista s-a şi lăudat cu câteva fotografii, pe care le-a făcut publice pe o reţea de socializare. Mulţi dintre fanii ei au fost revoltaţi de ceea ce i-a făcut lui Luca în plină epidemie de coronavirus.

Citeşte şi: Nu e o glumă! Ioana Tufaru şi-a simulat înmormântarea pe internet: “Înainte să mă acopere cu pământ…”

În plină epidemie de coronavirus, Ioana Tufaru şi-a pus copilul în pericol

Recent, chiar înainte ca autorităţile să anunţe închiderea tuturor restaurantelor, cafenelelor şi localurilor, Ioana Tufaru şi-a dus băieţelul de patru ani într-un fast-food în Bucureşti, potrivit ciao.ro. Gestul inconşitent al vedetei s-a întâmplat în timp ce alte celebrităţi de la noi s-au izolat de multe zile dinainte ca şeful statului să impună carantina totată în ţara noastră, în lupta cu COVID-19, care s-a răspândit foarte mult pe întregul mapamond.

După cum puteţi vedea în galeria foto a articolului, fiica Andei Călugăreanu a fost însoţită nu doar de Luca, ci şi de naşa micuţului. La descrierea celor cinci fotografii pe care le-a postat pe Facebook, Ioana Tufaru a făcut o glumă în legătură cu virusul ucigaş din China

“Na, ete așa!… ca să-i facem în ciudă lu’ nenea Corona!!!! Am petrecut o după-amiază superbă cu nășica noastră! Mulțumim, nășică, te iubim!#sacsacsaccaamiesit #noinunetememdecoronabaubau” este mesajul scris de fiica Andei Călugăreanu pe pagina ei de Facebook.

Află şi: Iulia Albu, ironizată și luată la mișto de Ioana Tufaru, din cauza unei ținute: Mi-am pierdut cearșaful…să-l poarte sănătoasă”

Ioana Tufaru primește ajutor social pe viață

Anda Tufaru a reușit să pună mâna pe câteva colaborări la un teatru din București, înainte ca această criză economică provocată de pandemia de COVID-19 să se instaureze. Fiica Andei Călugărenu primește un ajutor social de la stat, însă destul de mic, și locuiește într-o casă pentru care Gigi Becali s-a angajat să-i plătească chiria.

“Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic”, a declarat aceasta în urmă cu ceva timp.

Nu rata: Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, mesaj emoționat în mediul online. Ce a făcut fiul ei, chiar pe 1 Martie: Ca să fie clar…”

În România, 906 de oameni infectaţi cu noul coronavirus

Potrivit celor mai noi informaţii oficiale, în România906 de persoane au contractat virusul mortal din China, iar 14 au murit. Cercetătorii au spus că oricine este asimptomatic după 12 zile este improbabil să mai prezinte simptome, însă oamenii sunt sfătuiți ca, dacă sunt suspiciuni că au virusul ucigaş din China, să se izoleze pentru o perioadă de 14 zile pentru a evita posibilitatea de răspândire. Oamenii de știință au precizat însă că încă mai sunt multe informații de aflat despre COVID-19. Virusul mortal provoacă febră, tuse și probleme de respirație.