Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, mesaj emoționat în mediul online. Ce a făcut fiul ei, chiar pe 1 Martie: ”Ca să fie clar…”

Publicat: 02/03/2020 | 12:15

Mărțișorul nu aduce numai primăvara în suflete și în case, ci și emoții întreite pentru femei și, mai ales, mămici. Cu atât mai mult atunci când este vorba despre un dar de suflet primit chiar din partea copilului care s-a străduit să îți facă o surpriză pe care să nu o poți uita. 

Fiica Andei Călugăreanu a postat un mesaj emoționat în mediul online, după ce fiul ei i-a oferit un mărțișor care a impresionat-o până la lacrimi. Este, după cum a scris chiar ea în dreptul fotografiei, cel mai frumos mărțișor primit vreodată. Mărțișorul a fost creat la grădiniță, iar ”cavalerul scump și drag” a fost asigurat de mama lui că este iubit ”cât tot universul”.

”Deci ca sa fie clar!….este cel mai frumos mărțișor primit vreodată!!!! Dar știți de ce???? Pentru ca este primit de la cel mai frumos cavaler din viața mea, sufletul și inima mea!!!! Este făcut cu mânuța lui la grădiniță!!!! Mulțumesc cavalerul meu frumos și scump și drag!!! Te iubește mami cat tot universul asta!!!!”, a scris Ioana Tufaru pe pagina sa de socializare.

Mărțișorul primit de Ioana Tufaru de la fiul ei

”Am vrut să mă rup de trecut, de tot ce a însemnat trecutul meu”

Anul trecut, Ioana Tufaru s-a căsătorit cu Ionuț Mardare, bărbatul alături de care stătuse 5 ani. A fost o zi fericită din viața ei, poate chiar cea mai fericită, iar Ioana a spus în timpul unei emisiuni că ar fi mândră dacă i s-ar spune ”Călugăreanu-Mardare”.

„De astăzi de la ora 12 sunt oficial doamna Mardare! E mai frumos să te cheme Mardare decât Tufar. De azi sunt doamna Mardare, să nu vă mai aud cu Tufar. E cu acte în regulă acum. Am motivele mele să nu mai vreau să fiu Tufar, nu vreau să le discut într-o zi atât de fericită din viața mea. În ianuarie facem cinci ani de relație. Eu am fost geloasă. Motive nu mi-a dat, dar mă gândesc că eu nu sunt Miss Europa, poate vede una mai frumoasă decât mine și fuge. Am vrut să scap și de acest nume pe care l-am purtat până acum, am vrut să mă rup de trecut, de tot ce a însemnat trecutul meu, inclusiv de nume. Am devenit o cu totul altă persoană de cinci ani, de când am această familie. Mi se fâlfâie de ce zice lumea! Aș fi mai mândră dacă mi s-ar spune Călugăreanu-Mardare. În acte voi fi doar Mardare. Nu pot să cer mai mult decât am, ce să-mi doresc mai mult? Am invitat puține persoane, dar care sunt aproape sufletului meu. Sunt foarte puține, într-adevăr. Nu mai vreau copii, îmi ajunge Luca, e suficient. Deocamdată mai stăm, probabil la anul să facem nuntă”, a declarat Ioana la Teo Show.