Ioana Tufaru, declarații despre o a doua sarcină: „Nu pot accepta ideea de a fi o mamă …”

Publicat: 15/04/2021 | 14:58

Ioana Tufaru și Ionuț, soțul ei, au o familie fericită și un băiețel pe care-l adoră. Se simt împliniți și nu-și mai doresc un alt copil. Motivul? Fiica Andei Călugăreanu nu poate accepta ideea de a fi o mămică bătrână, care nu poate fi aptă din punct de vedere fizic și psihic pentru a-l crește. 

În urmă cu șase ani, Ioana Tufaru și Ionuț începeau să înțeleagă ce înseamnă, cu adevărat, viața de familie. Fiica Andei Călugăreanu a adus pe lume un băiețel, Lucas, care s-a născut cu doar 1,700 gr, dar cu multă grijă a ajuns la o greutate normală. Deși viața a devenit mult mai frumoasă de când sunt părinți, Ioana și Ionuț nu se gândesc la al doilea copil. Consideră că au o vârstă prea înaintată și nu își doresc să aducă pe lume un copil de care să nu fie în stare să se ocupe.

CITEȘTE ȘI DIN CE A AJUNS SĂ SE ÎNTREȚINĂ IOANA TUFARU. PANDEMIA A ADUS-O LA SAPĂ DE LEMN: „NE-AM DESCURCAT MAI GREU”

Ioana Tufaru: „Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje”

” Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic, cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani.

Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil.”, a declarat Ioana Tufaru pentru playtech.ro

VEZI ȘI IOANA TUFARU, AFECTATĂ DE CRIZA ECONOMICĂ PROVOCATĂ DE PANDEMIE: “A FOST UN AN FOARTE GREU ȘI FOARTE TRIST”. UNDE ÎȘI PETRECE SĂRBĂTORILE

Sursă foto: facebook.com