Ioana Tufaru, afectată de criza economică provocată de pandemie: “A fost un an foarte greu și foarte trist”. Unde își petrece sărbătorile

Publicat: 25/12/2020 | 18:33

Ioana Tufaru a mărturisit în cadrul unui interviu că a fost grav afectată de criza economică provocată de pandemia de coronavirus. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a spus că în zilele de Crăciun, dar și de Revelion, ea va sta acasă împreună cu familia sa. Luca, fiul pe care îl are cu soțul ei, a împlinit cinci anișori pe 9 octombrie.

Ioana Tufaru, acasă de sărbătorile de iarnă

Fata Andei Călugăreanu s-a întristat când autoritățile au decis să nu se organizeze celebrul târg de Crăciun din cauza crizei epidemiologice. Și, deși nu a muncit de aproape un an, i-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe ale copilului ei: i-a cumpărat o tabletă din partea lui Moș Crăciun.

“Vor fi ca și până acum, că le vom petrece acasă, doar că anul ăsta nu vom putea merge ca în ceilalți ani la târgul de Crăciun, care pentru noi devenise o tradiție deja… (…) e gata brăduțul, sigur că vine și Moșul, la Luca! Își dorește o tabletă pe care o va primi, dar a mai primit și alte daruri pe care le va găsi sub brad în noaptea de Ajun! Eu, ce să-mi doresc?… Sănătate și sa ma reîntorc cât mai repede la TEATRU!”, a declarat Ioana Tufaru pentru jurnaliștii publicației Ciao.ro.

Întrebată cum a reușit familia sa să se întrețină, având în vedere că Teatrul Evreiesc și-a închis ușile pe timpul pandemiei, a mărturisit cu durere în glas: “Ne-am descurcat mai greu ca până acum, dar așa greu, uite că am putut trece peste… Cât despre teatru, nu discut despre, e prea dureros subiectul! Da, a fost un an foarte greu și foarte trist pentru noi toți… Cu toate astea, mie mi se pare că a trecut foarte repede…”.

Nu rata: Ioana Tufaru suferă în tăcere. Mesajul emoționant pe care l-a postat fiica Andei Călugăreanu: “Astăzi ai fi împlinit 74, dar destinul a hotărât altceva”

Fiica regretatei cântărețe a mai dezvăluit că abia așteaptă sfârșitul pandemiei și că își dorește să petreacă mai mult timp în natură.

“De Revelion, acasă la TV…. Vom urmări la TV emisiunea lui Dan Negru… Pentru că nu există Revelion fără Dan Negru!. Offff….nu știu…. Dacă se termină cu nebunia asta de virus, aș vrea să stau cât mai mult afară în natură, în parc sau plimbare, să recuperăm timpul pe care l-am pierdut țintuiți în case…! Sărbători fericite și luminate tuturor!”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.

Ioana Tufaru primește ajutor social pe viață

Anda Tufaru a reușit să pună mâna pe câteva colaborări la un teatru din București, înainte ca această criză economică provocată de pandemia de COVID-19 să se instaureze. Fiica Andei Călugărenu primește un ajutor social de la stat, însă destul de mic, și locuiește într-o casă pentru care Gigi Becali s-a angajat să-i plătească chiria.

“Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic”, a declarat aceasta în urmă cu ceva timp.